Tuesday, December 22, 2009

Test - Ini Julia Yang Ajar

Julia Comel yang ajar I macam mana nak buat link.

Ini mungkin kerana I yang tak pandai-pandai lepas tu suka semak-semak tulis addres panjang-panjang.

Pfft.

Nasib ada orang nak ajar.

Jue tu dah la comel bila potong rambut macam cendawan.

Hehe. Sukses! Jue.. I owe U one!


-EnD-

2 comments:

J u l i a 。.゜✿ said...

hahahahaha =D

dah banyak kali ju jumpa dalam entry
sue, mesti ada je masalah wat link

=P

tahniah tahniah ! ummedetou !

Chooyaya! said...

tq julia... tapi satu entry tu jerk yg berjaya pun... try buat yang lain tak jadik pulak. cis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...