Thursday, December 24, 2009

Makan Sampai Mampos!

Haha. Ganas tak I punyer tajuk harini. Tajuk musti ganas, pasal muka dah ganas. Baru orang respek. Apa la malang I, dalam minggu nih, dah 2 kali jumpa 2 orang manusia sombong dekat kedai makan. 1 dekat Big Apple. Satu lagi dekat Rasa Mas Carefour Wangsa Maju waktu lunch tadi.

Kerek seh! Dah la masa ambik order muka tak reti-reti nak senyum. Bila makanan dah sampai, Ros pulak tak sabar-sabar nak makan nasik ayam dia, terus dia tanya budak pempuan tu, 'Kak, sup dia ada kan?' Pastu minah tu jawab, 'Ada...!! Sabar la...'

Ini Ros.. Air muka lembut sangat, bila dia kena marah tadi I nak jer tanya, 'Wei, ko SPM berapa A? Ros dapat 6A tau?' Kesian Ros kena sound dengan minah waitress. Haha.

2 wanita di hati bonda. Eh eh. Wak lu? Tetiba bonda. Ni wanita hebat ni, popular kat blog I ni. Dorang berdua miskin, minum air stoberi dengan mangga jerk. I up sikit, musti minum float. Maklumla, memang hobi minum minuman yang kalau boleh, lagi menggemukkan lagi I suka. Haha


Dalam gambar lawa, skali sampai rupanya tauhu cina goreng biasa jerk. Bila makan, terasa macam makan getah sekerap yang tak sempat keras lagi. Tapi jenis yang ada perisa sikit.

Lagi tauhu! Ni Kaklong yang order. Dia memang suka makan tauhu, tu pasal dia putih. I suka makan kicap, tu pasal i itam. Intan tak suka makan kicap, tapi dia minum kicap, tu pasal dia jadik macam tu. Miahahahahha!


Pasal Kaklong cakap sekarang dia kalau lari bukan setakat tetek buah dada bergoyang, perut juga mahu menari sama, maka dia hanya makan salad sahaja. Ececececeh.

Intan makan nasik ayam ni ha. Kata Intan, nasik dia lembik sangat. Tak sedap. Tu yang muka dia jadik macam ni. Kesian Intan... Hutang Kaksu bila nak bayar? Haha


Kerna leka nak ambik gambar makanan Intan, Kaklong & Ros sampai I lupa nak snap gambar makanan I sendirik. I ambik set yang ada ayam, coleslaw and gentang goreng. Yum yum.

Ok... Time to go home! Dekat escolator pun sempat. Errr... Intan......Momokk...!!!

Ok. I really hate yellow car sampai rasa macam nak langgar. Tapi mujur Intan yang drive, so cancel. Intan kalau naik kereta dengan I memang stress. tadi jerk dia hampir melanggar makcik bawak motor, kereta exora dan juga beberapa biji kerata lagi sepanjang jalan Keramat dan Jelatek. Fuh!

Ros & Intan = Sexy back! Ni idea Kaklong suruh I snap gambar buntot mereka. Haha. Dia cakap, Oh... Mereka punyer seperti tembikai. Watdefak!


Bestnya rasa nak bercuti lama ni... Macam baru jer sekejap hari Khamis, today dah Khamis lagi? I nak balik kampung tomorrow. Rindu sangat dengan Mak. Dia pun demam-demam tu. tak berapa nak sihat... So guys, see you on Monday. Jaga diri eh? XOXO


-EnD-

2 comments:

Anna said...

Kakau..pls delete gambar yang kita empat orang tu...korang semua putih dan bercahaya intan jer hitam nampak gigi jer yang putih..
pls...pls..

Chooyaya! said...

Jangan harap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...