Monday, December 21, 2009

Tak baik tau??

Astro, jangan sampai I ban U okeh?

2 minggu lepas, Saz pergi isi borang and nak daftar masuk Astro dekat rumah yang bakal I dan dirinya sendiri mendidiami ceh suraya, bahasa kau sahaja nampak seperti SPM Bahasa Melayu dapat 8

Dia pergi dekat booth Carefour jerk. I memula memang tak advice dia pergi sana, tapi sebenarnya terus terang cakap, I tak advice dia baru jerk sekarang selepas kami dah tunggu 2 minggu untuk Astro install dekat rumah tapi masih jugak tak pasang-pasang. Dasa faker la. Penipu!

Kalau I tau la begini janji-janji manismu si abang kurus pembukak booth Astro, memang I takkan rekemen U dekat hubby tau? Lahanat! Ini bukan isu main-main eh? Ini isu serius apatah lagi kalau bagaimana jika minggu depan sudah pindah, tetapi Astro tiada. Dah tu nanti nak buat apa?? Nak main pandang-pandang dengan Sazli ker atau main guli?

Tadi Saz sms mengadu dekat I pasal Astro

Suraya : Sayang, Kecik kawan I yang kerja dengan Astro Customer Service tu tengah kerja kot? I call dia tapi tak jawab-jawab.

Sazli : Oo yerker Yayang? Hmmm.. Tak pe lah... Kecik hati I dengan Astro ni. Hmmm.

Suraya : Alolololo... Tadi sayang call Astro tak?

Sazli : Call.... Tapi menyampah.

Ya Allah, comelnya suami bila mengadu macam ni. Dekat opis muka garang, jumpa client muka garang, sekali dengan I suka jerk dia kalau kena timang eh? Lagi mengada kalau dia panggil I meeeowwwwwwwww tapi jenis tak keluar suara. Mulut jerk luas. Rasa macam nak sekeh!

-EnD-

2 comments:

yatiyahya said...

same here..janji nk pasang minggu lepas..sudahnya minggu ni pon ilek!

Chooyaya! said...

yerker yatie? memang melampau la astro ni kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...