Wednesday, January 20, 2010

Blog Yang Buat I Migrain

Hello Peeps!

Cey! Tetiba Hello Peeps... Haha. I copy taglige blog Farah. Akhirnya Farah terjebak jugak nak active kan balik blog dia selepas beberapa lama blog dia yang dia buat, tukang baca hanya dirinya sahaja. Hihi. Comel sungguh. Apa yang dia tulis sama la macam diri dia jugak... Ikhlas, jujur dan lurus... I suka Farah. She never fail to make me laugh whenever I dengan dia.

Ok. I nak share blog best harini. Blog yang boleh buat I sampai migrain pasal kusyuk baca dari pagi sampai sekarang. But now, mata I seriously kena rehat kejap. I cant stop reading and rasa rugi kalau hanya tengok gambar sahaja pasal apa yang dia tulis tu ikhlas, jujur dari hati dia. I enjoy reading her blog so very much sampai aku tau dia suka makan kicap cap udang merah sama macam haku! Haha. Comel giler.

I tanak cakap panjang-panjang. Bet u guys gonna like it. I got this from bloglist Kaktini. Blog-blog yang ada dalam bloglist Kaktini memang semua berkualiti. Kat situ macam one stop blog centre yang kalau kau tadek kerja, boring dan buhsan, pergi sahaja disitu dan surf sampai mata krem kalau boleh.

Pernah dengar nama Rima Rashidi?

Rima Rashidi. Beauty Inside-Out


Blog dia la yang I nak share sama-sama dekat sini. I paling suka dia masak. Sesuai untuk orang yang sentiasa bizi and on-the-go. Main taram dan banyak menipu punya masak tapi hasil superb. I adore cara dia menguruskan hal makan-makan untuk family dia.

Big But Beautiful 3

I memang senang jatuh hati pada orang-orang yang macam ni. Sangat transparent. Nak letak gambar pon tadek la pick yang cantik-cantik sahaja. Ni ada blogger ada yang letak gambar muka lawa giler langsung tak berminyak pastu claim mukabusukbarubanguntidur lepas tu cakap muka dia buruk pastu letak gambar yang cun-cun sahaja. Ini I tidak tau la I dengki atau apa. Haha.

So guys, mari kiter sama-sama enjoy baca Rima Rashidi punyer blog yang I tengok ada 3 version. I pulak, 1 pon tak habes lagik pasal tamak, sekejap jump blog 2, pastu blog 3 pulak.

-EnD-

5 comments:

Mimy Hamid said...

tq babe blog rima rashidi..sesuai utk aku yg pemalas nk masak..sgt details gambonya..campak2 je

ktini said...

hahahaha selamat membaca smpai migrain ok!! k tini memula pun mcm sue jgakk... berpinau baca blog dia tp dia sngt jujur. ktini suke cara dia tulis.. ikhlas dan jujur. sue pun best jugak. kelakar bila tulis blog.. asyikk nk gelak jerkk dgr ayat sue hahahaa

Chooyaya! said...

mimi : mmg. aku kelakar jerk baca time dia masak tomyam ketam tu. sesuka hati dia jerk kan? tp mmg tiada pembaziran makanan kan macam tu? kalo aku mmg dah lebur semua dalam tong sampah

kaktini : dia tu jujur tahap gaban kaktini. kiter ni masih jugak tapis2 untuk menjaga hati insan2 terdekat. hehe. untold story ada baaaanyak jugak. takper, gembira kongsi sama2 yang sedih biar tanggung sendiri ajerk.. tististis

SpiderJane said...

Salam beb.......tq for sharing my blog with your readers :-)

don't be a stranger tau....

Love,
Rima

Chooyaya! said...

good thing musti kena share dengan orang ramai-ramai.... u punyer blog best. honest jerk bunyik. i cant be like u. terlalu banyak hati yg kena jaga. bahaya!

love,
sue. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...