Friday, February 5, 2010

Hang Jebat Kawen

Selamat pengantin baru kepada Ben & Wife. Ayat klise macam biasa adalah berbunyi seperti ini. Semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat dan lekas-lekas dapat baby serta semoga baby2 itu semuanya akan sihat-sihat dan kalau boleh biarlah hensem dan comel-comel sahaja.

Last weekend, I dengan Saz pergi wedding kawan UiTM dia, Ben dekat Putrajaya. Dah la cuaca panas terik dan juga tanpa kad undangan kerana Ben cuma ajak melalui FB, tetapi kerana kami terel teror, dengan mudah sahaja dapat jumpa tempat kawen. Clap clap

I memang super duper lapar giler babs terus jerk dengan muka tak malu, amik pinggan, makan nasik pastu gaul dengan serdak ayam goreng rempah. Buat makan macam kat rumah jerk. Ni kalau dapat kicap kipas udang merah dengan telur goreng goyang fuhh...!!! Tapi pasal kenduri kan? Mana la nak dapat.

Sekarang mari kiter saksikan gambar mereka eh eh?

Ben dah sebijik macam Hang Jebat. Ternyata mereka berani la pakai macam ni untuk wedding. I memang respect giler ah! Nampak kelainan. Pasal wife dia kurus, boleh la pakai macam ni, kalau I yang pakai????

Adam & Ida bersama pengantin. Owh btw, this picture was taken by Adam punyer camera phone la I rasa. Wah, selain dari I yang kompiden guna handphone cap ayam untuk ambik gambar, ternyata I ada geng yang lain. Welcome to the club Adam!

Dorang kan? Curi coklat banyak-banyak dalam bakul tepi pelamin lepas tu masukkan dalam handbag, lepas tu ambik bunga telur pengantin sorang dua and paling best, door gift ambik sendirik jerk. Takyah tunggu tuan rumah kasik. Bagus mereka ni. Haha. Nak tau saper ketua? Saper lagi kalau bukan Hadry!


Percubaan membuat muka comel tetapi gagal kuasa dua


Diluar dewam. Adam dengan Saz kalau tangkap gambar musti kena duduk belakang. Pasal ketinggian mereka mampu menghalang muka orang-orang lain nampak dalam gambar.


Balik dari wedding, terus bergegas ke Setia Alam. Laki aku ada bola lagi... Tu pasal dia makan sikit jerk tadi, takot air melambung dalam perut yang banyak ruang kosong kerana kegendutan itu. Hehe.


-EnD-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...