Friday, February 12, 2010

Nasik Lemak Cinta

Nasik lemak yang sambal dia sedap dan mencapai piawaian ISO untuk I semestilah di Old Town White Coffee. Bagi I, rasa sambal dekat sini memang perfect. Way way way sedap dari Nasik Lemak Antarabangsa yang I masih tak dapat kenal pasti apa yang sedap sangat pun walau dah makan 3 4 kali. Pelik kenapa orang cakap sedap sangat and worse boleh addicted. What say U?


Nasik lemak ni sebenarnya menyelerakan, tapi maklumlah. Anda pun tau. Hasil gambar dari henpon cap ayam memang la macam malu-malu sikit. Intan makan yang nasik lemak biasa, Kak Tonah makan nasik lemak rendang. Gambar tak sempat nak snap dah selamat.


I pulak makan egg noodle with bbq chicken yang ada la 3 helai nipis-nipis. Tak sedap seperti yang digembar-gemburkan dalam iklan telibisen. Yang semua baju orang kena tembak dengan kuah kicap ker menda ntah. I sengaja nak try. Kalau egg noodle, I suka yang dekat satu kedai jual yong tau foo and mee kicap dekat Bangsar. Tapi Bangsar tu. Jauh giler. Tadek saper nak melayan bawak I pergi. Eleh. Tak heran. I boleh pergi sendirik.


Egg noodle ni come with wantan soup ni. Ada 2 ketul. I makan masuk mulut sekali 2, baru puas dan rakus seperti Edward Cullen. Tetiba Edward Cullen.


Float yang lazat. Ni I punyer…


Intan taste kampong sikit, jadiknya dia order sirap rose float. Eeeuwww

-EnD-

2 comments:

Ieja RizaLiza said...

sue ... saya rasa sya penah makan egg noodle kat bangsar tu ... kedai dia sederet Eon Bank tu ker ??

Chooyaya! said...

ieja : yupyup. kat situ la.. sedap kan?????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...