Monday, February 8, 2010

Satu lagi manusia bangang yang hina Nabi Muhammad SAW as a 'babi'

Assalamualaikum....

Pagi ni I dapat lagi email yang sama lebih kurang macam kes Liang Chua. Berapi siot kepala I bila baca si Lynette Lincoln ni cakap Nabi Muhammad SAW as a BABI. Ishk, I taknak carut-carut dekat perempuan jahat mulut dan hati ni, nanti I pun sama dengan mereka.

So, sebagai tanda protes pada kenyataan Lynette Lincoln & Joanna Ann ni, kepada sesiapa yang ada FB, klik sini untuk join group Lynette Lincoln and Joanna Ann, should appologize to all MUSLIMS.

Kenyataan Lynette Lincoln & Joanna Ann yang menghina Nabi Muhammad SAW dan umat islam dalam FB

Apa tujuan dua manusia cetek pemikiran ni buat statement macam ni, I juga kurang pasti. Tapi I rasa mereka ni sekadar nak publisiti murahan pasal mereka tau page mereka akan menarik perhatian ramai.

Haih.

Manusia kalau ada otak tapi bagi lutut pakai, jadik macam ni la.

-EnD-

6 comments:

Sharika Lincoln said...

tau x per aku nak email ni kat harian metro....yang pasti vavi 2 ekor tu x der kena mengena ngan aku.....cis merosakkan nama lincoln jer...

delyla said...

beb... wt statement cenggini x kene tangkap plak???

berapi siot baca... gler pe

nauzubillah...astagfirullah...

Filla ~ Kasih Aleeya said...

BANGANG NAK MATI BABI DUA EKOR NI LAH.... ko jaga agama ko dah! duduk diam2.. tak yah nak sibuk hal/agama orang lain boleh tak.. haiyooo... bikin panas! dah tau isu agama sensitif, tak yah bikin panas leh tak?sakit nyer laaa hati aku nieh...

Chooyaya! said...

ika : ko dah kasik tk metro kan? kalo keluar suratkabar esok, tau la aku saper orang yang bg info kt wartawan. hahaha

delyla : ha... kalo cucuh kayu kt kepala, mmg berasap la. wa cakap lu!

filla : sabo sabo. aku pagi tadi dah menyumpah lapan lori kat perempuan jahat ni. sekrang turn ko pulak.

Liyanaroxx said...

bangang!

~ SueHarriz ~ said...

babe nice one!! kalo dua ekor ni dibawa masuk tv3 ke ape ke sure kene saman neh. sies. kuang ajar giler. kita org islam tak pernah nk call their jesus with bad names kan..? its like hormat la sket. kurang ajar gilaaaaa....!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...