Monday, February 8, 2010

Makeover Dasyat...!!!

I ambik gambar ni dekat Makeupfreak. Page ni owner dia Adlyana. Nkorang semua wanita-wanita diluar sana yang inginkan wajah cantik untuk deting ker, kenduri kowen ker, atau sajer nak berangan-rangan macam artis ker, boleh masuk page tu, pastu contact dengan Ad sendiri.

Sekarang dia ada buat promotion yang berbunyi begini,

Girls, here's the good news for all beautyfreak out there!!! RM 70 only for Special Makeover Promotion for Valentine's Day or any other event!! Its time to be beautiful and amaze ur special ones! Book & bank-in ur deposit before 14 February 2010. Email me ur preferred date, time & venue at adlyana79@gmail.com or call 0...13-2286402. Hurry before all date is fully book! Be beautiful & feel the confident!

Ha...!! Lekas-lekas adik-adik bapak-bapak jangan ketinggalan untuk ambik makeover ni since Ad memang guna alat-alat mekap yang berkuali jerk seperti Mac dengan Krayolan sahaja. Jangan lepaskan peluang hebat ini. Promosi dalam masa terhad. Lekas-lekas! Ceh. Apa ini? Seperti promosi orang cina jual tilam beli satu percuma satu sahaja.

Gambar dekat bawah dengan caption before pon I copy sejibik-sejibik dari page dia jugak. Haha. I kan dasar perempuan pemalas yang malas nak karang-karang ayat, maka copy dan paste sahaja. Ingat nak copy semua masuk page ni tanpa intro ker haper, tapi nampak macam tadek kesungguhan atau kesungguhan-kesungguhan ayam sahaja. Maka copy sikit-sikit sajer lah baby.

Syurayah before. Shes a very brave and sweet young nurse in Pusrawi. She got permanent scar on her face. Its a tough makeover but I was honour to got a chance to do it. Thanks Syurayah :)

After - Berbeza kan kan kan?

So, lekas...!! Jangan lepaskan peluang keemasan ni. Ad ni baik tau? Husband dia pon peramah, anak dia pon comel, beskut raya dia pon sedap. Kira macam pakej la kalau ambik perkhidmatan dia. Serius I tak tipu. Kalau I tipu I dosa. Alip Lam Lam Ha. Ha, tulis kat dada ni. Ha...

P/s: More makeover picture ada dalam blog & page dia. Jemputlah makan. Eh bukan. Jemputlah datang.. Err.. jemput tengok. OK?

-EnD-

3 comments:

Ms.Independant said...

wow! memang dasat la!
Amazing!

:)

suriaamanda said...

perfect!!!!!!!

Chooyaya! said...

nak try buat make over, kontek ngan tuan tanah eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...