Wednesday, March 17, 2010

Pon Pon!


Bersawang bersawang!

Ada orang rindu kiter tak????

Nah tengok gambar ni buat pengubat rindu. Nantikan kemunculan entry2 yang dah tertangguh sejak dari 2 minggu yang lepas petang karang atau esok. Eh eh?

Jangan sampai muntah sudah. I bizi sikit ni. Nak berkebun dengan menjaga restoran. Lauk banyak basi. Bizi sangat-sangat! Sampai kentut pon kena postpone. Haih!




-End-

6 comments:

Filla ~ Kasih Aleeya said...

ko ni ilang mana? dah jadik penternak ngan tukang masak ker? huahahahah

yatiyahya said...

motif letak gambar tu kat situ?

ktini said...

rindulerr.. tiap2 hari bukak hihihii.. chett lg mau bising pdhal sendiri pun tak updated blog :p

chah said...

mak aih..besarnya pic tu..ktne ni?
nk cr pastu snap2..

:: Miss Naddy :: said...

saya..saya...saya windu anda...saya juga kagum dgn kesungguhan anda dgn berdedikasinya menjaga kebun serta restoran anda..mmg sy sangat bangga..lebih membanggakan sy bila kentut pun anda sgup postpone..bukan smu aorg ble berkorban sebegini rupa...

ahh anda la wira sy.... teettttt!!! =p

Anonymous said...

mn pergi?lm tak update blog?bz ekk?saye ni silent reader..sonot bc blog awak...tp sekrg ni cam tak best je sebab tak berupdate...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...