Friday, April 23, 2010

Ok. janji ni yang last. OK?

Janji! Janji lapan kali!

Hehe. Seperti yang dijanjikan akan mengapdet gambar menari beribu-ribu entry, sekarang mari saksikan entry yang last pasal menari ini bagi mengelakkan dari semua orang muntah hijau dan cirit birit.

Liyana, sorry pasal tak dapat nak attach video klip menari pasal cameraman nampaknya lebih seronok amek gambar orang makan berlatar belakangkan muzik kami menari. Sangat sedih. Pasal time menari perfect keluar gambar makanan dan oarng makan, pastu time terabur, bunga pahar sorang atas, sorang bawah, baru nak capture. Sangat sedih sampai kurus.

Percaya tak ini satu-satunya gambar kami dalam satu kumpulan, dah la duduk belakang pentas kepam ramai-ramai lepas tu selandang bersepah disana sini. Tu pun I dah crop kasik nampak snonoh sikit. Ishk ishk.

Rugi makan time ni pasal tak kenyang kerana keluasan perut menjadik minimum kerana pakai sepender ketat supaya tak nampak perut boroi.

On-stage. Sila saksikan Intan yang pakai costume India tetiba bunga pahar atas kepala terus nampak macam pokok ceria bewarna rangeela.

Ewah ewah...

Siapa yang tercepat ni, Syira atau Azian? Sorang dah menunduk, sorang tegak lagi. Belasah jerk la. Janji semua gembira di hari raya.

Syira cik accountant. Kata Intan, Syira menari dah ada step, tapi aci boleh jerk. Janji step betul. Lenggang lenggok takda pon takper.. Haha.

Mas the receptionist cantik yang tak mandi dari pagi, sampai-sampai jerk dekat changing room terus kompiden nak mekap. Busuk takper Mas, janji cantik dan putih. Macam Intan dia wangi, tapi hitam sikit la

Sarah the marketing officer yang masa mula-mula kenal terasa nak tolak jatuh dari tangga pasal muka kerek giler. Tapi bila dah selalu bersama, ternyata senteng jugak. Pasal Sarah suka makan salmon sashimi, kaksu consider kiter geng la.

Intan the secretary gembira jerk dapat pakai costume India. Jelas kegembiraan sampai la dia atas stage.

Aini budak praktikal - Geng Selulit I

Tarian kedua, Satu Malaysia! Lekas spot yang mana satu I

Ok semua, clap your hand and all hot girls in the house put your hands up in the air.. Put your hands up in the air! Wak lu!

After dah tukar baju, terpaksa I membongkokkan badan supaya kakak belakang dapat masuk gambar jugak. Yang penting, perut kembar 3 tidak kelihatan kerana di cover oleh lengan. Yes lah!

Artis jemputan. M Daud Kilau. Walaupun kurang gembira kerana Syarikat memilih artis yang tidak sebaya but this man is very talented walaupun baju dia buat I silau lah.

Kata CEO, kitorang menari perfect. Hehe. Hnsss Hnssss. Kembang sekejap. Dia cakap next year boleh menari lagi. Harap-harap masa tu tak kena time I pregnant. Kalo kena time pregnant pon,I tak kira, nak menari jugak! Biar I pakai costume macam maskot Digi sekalipun. Heh!


-EnD-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...