Friday, April 30, 2010

Saper kata dagu empat tak boleh masuk pamphlet wedding?

Geli geli. Hahahaha. Entah kenapa I nak rasa ketawa jer bila last week, Adlain dengan Ida bagitau mereka nampak muka I dekat flyers untuk promotion wedding dekat KL. KL kat mana pon I taktau, tapi KL la..

I paksa Adlain mms gambar pamphlet tu dekat I. Bila I tengok, terus ketawa sampai putus urat kentut kerana kenapa la dalam banyak-banyak gambar I, gambar muka kompius dan tahan kentut ni jugak yang dipilih...



Anyway kredit to Ayang Kamell for the make-up and tetiba I berangan jadik Rozita Che Wan pakai bulu mata macam kipas cina.


Hurm... I tak dapat pon keizinan dari sesiapa untuk menggunakan gambar I ni. Kata Yatie, kalau saman, duit tu dia nak half. Yer la tu... Ko hingat aku artis???

-EnD-

6 comments:

MIMIE HASZMIZA said...

artiss... nak sign.. hihihih

mysarah said...

tapi betul jugak apa ur fren cakap tu. dorg guna gambar u tanpa kebenaran lah kiranya tu...

Miss Moon said...

dear try la tanya tuan empunya flyers tew ...kalau ur photog tak pa tapi kalau org lain ley mintak komisen ekekke

Didi Nadhirah said...

kerusi besar mawi hehehehe

Chooyaya! said...

mimie : banyak la ko punyer artis.. hehehe

mysarah : kira ni jenayah jugak al eh?

miss moon : kena mintak komisen la nampaknya ni eh?

didi : mawi punyer kerusi mcm tu dulu eh? tak perasan. pasal tak minat ekin.

LeEsA™ said...

wow !
just nice kak sue :)
LAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...