Thursday, May 6, 2010

Double Engagement

Congrats for Kid+Hani and Zack+Yaya yang baru jerk melansungkan pertunangan baru-baru ni.. Lepas ni kasik ramai sikit ahli WAGS WakDan yang berdaftar secara rasmi. Hehe.

I sempat pergi Kid dengan Hani punyer engagement jerk, Zack dengan Yaya I tak dapat pergi pasal masa tu I balik kampung. Takper.. Nanti time wedding nkorang, kompem I pergi..!!

So sekarang mari saksikan gambar pertunangan mereka yang kalau I tengok, terasa macam nak bertunang lagi sekali. Cis!


Kid & Hani

Sama-sama comel.. I rasa 2 2 pon I boleh dukung, tapi mereka berdua belum tentu boleh dukung I.

Hani sangat comel, mini pelamin jugak sangat comel dan cantik...

Separuh dari hantaran pertunangan. Semua guna fresh flower... Cantiknya!

Eh eh sayang, macam nak nikah lagi sekali jerk?


Zack & Yaya

Sweet..!!

Jeles jerk tak dapat nak join tau? Kalau tak, I nak duduk depan!

Sirih Junjung

Haha. Yaya buat muka ganas tapi masih nampak lembut. I kalau dapat doktor yang merawat lembut+comel macam Yaya, tiap-tiap hari kena cucuk pon I rela. Auuuw!



Dan yang terakhir.... Jeng jeng jeng!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hahahaha. Taknak kalah!


Note :
Kredit to Hani & Zack. I cilok gambar ni dari FB mereka. Gambar I masa dekat rumah Hani, ada pada Joe. Entah bila la dia nak update dalam FB ntah. Hish! Yang kelakarnya, masa nak group photo, semua orang macam pandang-pandang I tak bagi I tangkap gambar sorang-sorang atas pelamin. Semua dengki dengan aku! Hahahahha. Argh....!! Tak boleh terima hakikat! Nak bertunang lagi sekali boleh tak?


-EnD-

2 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

chantek nyer......sweet!

Chooyaya! said...

nanti yanie bertunang buat mcm ni eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...