Friday, May 7, 2010

Futsal lagi

Wah... Hebatnya I update pasal futsal tiap-tiap minggu tanpa jemu! Official cameraman WakDan pon malas dah nak amek gambar time WAGS futsal ni. Kata dia, orang yang sama, tempat yang sama dan gaya yang sama jerk (orang yang sama dan gaya yang sama macam merujuk kepada I jerk?) Fffffinee...

Yer la Joe.. Time ada Fouziah Gouis, U bawak la keluar camera U tu kan? Time I perempuan gemok hina dahi kilat ni posing, taknak pulak bawak keluar camera tu. Takper joe.. Takper... Ada ubi ada batas, ada lori ada bas, ada kari ada babas tau!

Macam biasa, kami main dekat Sport Planet Sunway. Macam biasa jugak, kata jerk start main pukul 9.00pm , tapi mostly sampai pukul semilan suku and start main pukul 9.30pm. Lepas tu masing-masing tak puas main, so extend lagi sejam. Hambek ko! Main sampai muntah oren+cakoi ok? This time main straight 2 jam setengah!


I dengan Zang Zi Yi. Baru sampai Malaysia, call I terus. Cakap nak join futsal.

Usaha buat muka seposen sangat berjaya lah!

Penyokong sama banyak dengan pemain. Tq guys for support yang tak berbelah bagi... Sanggup datang nak tengok wife/gf sepak angin tengah-tengah padang tiap-tiap minggu. Hebat tu!


Tu tuala I dapat masa main netball yang dapat number tiga tu. Tau? Lepas minum air ni, I sambung main.. Lepas tu kepenatan dan muntah oren jugak. Sedap! Rasa twister. Uweeek!

Oooo sayang... Kusyuk jerk tengok tengah padang... Ni kalau la sambil-sambil jerk Saz kentot ni, muntah hijau I.


Yash, kalau setakat datang nak main henpon.. Baik takyah eh? Tengok Shanom tu... Semangat dia main tau? Lepas Shanom masuk court, baru la semua guys kosentret sikit tengok game. Heh!

This week tak dapat la I nak join pasal esok (Jumaat) I akan gerak ke JB untuk attend PakTeh punyer wedding. Ingat nak jumpa dengan Yatie, tapi dia pulak tak sihat, kena admit dekat ward pasal saspek denggi. Harap-harap la dia ok. I dah rasa dah Steam Boat sedap yang dia bawak I makan dulu tu dekat tekak. Slurppp... Yum yum!

P/s : I kurang semangat nak main, pasal bucuk kesayangan I, Wana takder... Minggu ni I takder, dia pulak ada...

-EnD-

3 comments:

Ieja RizaLiza said...

best best ... nak pegi restoran Rawa eh !! mintak sup tomyam lebih eh .. =)

Chooyaya! said...

tak pergi situ dah. aie n yatie bawak makan dekat tmpt nasik goreng denga ikan bakar sedap

Chooyaya! said...

tak pergi situ dah. aie n yatie bawak makan dekat tmpt nasik goreng denga ikan bakar sedap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...