Monday, May 10, 2010

Sambungan Kid+Hani Engagement

Korang, ngantok tak sekarang? I ngantok giler siap terlelap depan pc sambil air liur menitis ditepi bibir.. Serius tak senonoh dan agak melampau. Oleh kerana itu, mari kiter bersama-sama saksikan gambar-gambar yang Joe dah ambik masa Majlis Pertunangan Kid + Hani last week, tapi malangnya gambar I paling banyak.

Taktau lah kenapa. Hihi.

Nampak sangat I giler camera. Hishk. Buruk perangai! Nasib baik I dah insaf sekarang. Tapi tu la, insaf-insaf ayam jerk.

Theme sky blue, white and silver. So I decide to wear white kebaya with jeans. gedik santai sikit. Rambut taknak kalah dengan rambut Mira. Takper. Nanti I tunjukkan U all mana satu Mira eh?

With Skaters. Dia dah lama tak join main bola. Hati kecewa jiwa patah lara ker apa entah. Dia cakap dia bizi kuruskan badan. Yer la... Pastu nak jeling-jeling lauk aku dalam pinggang pastu tanya I berapa kalori ayam la semua. Cis!

Lakonan gelak ketawa gembira di hari raya berakhir dengan tragedi air liur Fruz jatuh betul-betul atas dahi I. Kurang asam jawa betul!

Dipilih dipilih....!!! Semua bujang lagi.... Tapi tu la.. Bujang jerk, tapi semua dah berpunya...

Pengantin to be. Hani dan Yaya. Yang bila duduk sebelah mereka maka terasa macam giant. Pffft.

Inilah Joe. Cameraman offical WakDan yang bosan amek gambar I tu. Padahal dengki I potogenik. Haha. Perasan aku. Bodo ni!

Pipel...!! Inilah Mira. Adore her hair so much! Dia takyah buat apa-apa dengan rambut dia tapi dah gulung santek-santek macam tu. I punyer terpaksa guna hot curl pastu rambut bau kerengga bakar hanget. Yash pulak suka baju polkadot. Semua satu set. Dengan spenda siap.

Kesayangan jiwa... love love love...

Budak ni kena pesan banyak kali, 'Apis, jangan lupa gosok gigi' baru dia akan gosok gigi. Comel giler perangai, macam budak kecit..! Nasib baik belanja I makan eskrem mahal perisa teh hijau, kalau tak I pecah rahsia U banyak-banyak dekat sini.

Apa la yang budak gemok ni suka sangat ntah.


Ok. Photo session! Semua dah nak argue kenapa tak kasik yang kawen duduk kat kerusi pelamin amek berkat. Dulik apa aku! Haha

Nampak Apis baju biru menunduk tu tak? Kantoi tarik rambut Gf Katek yang pakai baju kebaya putih duduk sebelah I. Dia ingat Alia tu I.

Skali salah orang! Haha. Ooooo... Asal bambam jerk aku la eh?

Takper korang... Yer la.. I la tembam.. I la terpaling tembam dalam WakDan. FFFineee...!!!


Ok last.. Gambar dengan Dikmok. Adik I lain mak, lain bapak tapi dia version bulan terang, I version gerhana bulan.

Sekian... Usaha giler I upload gambar dalam ni banyak-banyak kasik nkorang cuci mata. I teruja sebenarnya pasal biasa I bubuh gambar dari camera henpon hina jerk. Kali ni Joe amek gambar lawa-lawa I sangat hargai dan terasa nak berkongsi kat sini. Baik kan I?

Tak lama lagi turn Go dengan Asma, pastu Wana. Yang Go tu confirm tak lama lagi, tapi yang Wana tu I sengaja buat cerita. Bye.

-EnD-

2 comments:

wana said...

yelaaa aku tau la aku ni sendirian x berteman, keseorangan..dah jom karok!!

Chooyaya! said...

jom karok sekarang kalo berani!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...