Wednesday, June 23, 2010

Mari Menjamu Mata

I just got back from Delicious Jalan Tun Razak together with my hubby, my friend Rish & Fruz and my foster bro Abg Yut and his girlfriend Adlain. Cey. Tetiba cakap omputih bila makan kt estoran omputih. Geli jerk bulu ketiak. Auuwww...

Ok dah. Tanpa melengahkan masa, mari kiter layan gambar-gambar makanan tersebut. Ni fresh dari ladang ni. Baju pon tak tukar lagik ni. Abang Yut dengan the rest lepak dekat rumah layan World Cup England vs Slovakia pastu berdoa sepanjang masa supaya England kalah pasal semua busuk hati tanak England go to the next level.


Nasik kerabu. Tetiba ada cili padi potong. Mana ko nak carik kat tempat lain??? Ni Rish punyer kerja. Makan la cili padi banyak-banyak, buasir bunga macam I, eh tak sakit perut nanti baru tau

Kira aci tak kalau sambung upload gambar esok, or sambung cerita lain kali. Internet lembap giler woh! Sakit jantung nak tunggu siap download. Nyampah.

-EnD-

3 comments:

ktini said...

ya rabbi.. org semnagat nk baca entry ni tetiba habis hahaaaa...

Lenny said...

hehehhe.. menang gak england... tapi minit2 terakhir main jahat.. sajer je lengah2kan masa... ampeh je..

Chooyaya! said...

kak tini : hahahhaha... net lembap la kak tini...

lenny : takper, takat mana jerk pon england tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...