Sunday, July 25, 2010

Farina Kawen Tema Dia Kaler Putih

Ahad lepas (18 July 2010), I pergi ke Kelang dengan Saz. Nak attend wedding Farina. Tema warna putih.. Nasib baik ada baju kaler putih yang kalau pakai mesti diri nampak hitam dan gemok. Tapi kawan baik punyer pasal, nampak gemok sekali sekala pun apa salahnya kan kan? (macam la kalau pakai warna lain kurus sentiasa) *Sambil kunyah sample kuih rasa jenis choc chips cookies yang ke lapan.

Farina ni memang jenis happy go lucky. Tengok kad kawen dia jerk cukup la. Dah la pengantin kartun pegang-pegang tangan. Pastu tetiba ada warna tema pulak. Dia tulis macam ni. Tema : Putih. Kalau maksud tersirat, pakai la baju kaler putih yer? Dah terang-terang tulis warna tema tu kan?


Nasib baik gambar separuh. Kalau tak nampak perut I kembar 3. Phew..!


Budak Demok ni mekalo suruh amek gambar tak pernah nak buat muka elok tau! EEE.... *Dialog berdasarkan gambar isteri buat senyum geram. Grrrr... Ra ra ra maaa.. Ga ga Ulala.. Eh Eh. Bila geram I biasa nyanyi lagu Lady Gaga. Tapi kan? Dia tu suka betul nyanyi pakai sependa jerk. Bodo. Duit banyak, tapi pakai sependa jerk. Ishk.

Wah, rampingnya Hardy ni. Boleh menimbulkan kejelesan ni. Tapi Hardy ni kalau jumpa I, I mesti mengadu gemok and dia akan cakap. Gemok sexy takper Su.. I Like. Ha. Yer lah. Amek hati I jerk kan?

Nampak jerk kain semua kaler sama, menggelupur nak amek gambar. Tu yang sorang tu yang pakai simis hitam tu kenapa melentik semacam je? Nak kasik nampak effect kurus ker? Cubaan anda gagal. Harap maklum.

Dekat Malaysia ni, ada 2 orang wanita sahaja yang boleh berangan menyanyi masa wedding sendiri. 1 : Siti Nurhaliza, 2 : Farina

Tema putih tapi pengantin pakai baju kaler hitam. Motif : Aku nak nampak BOLD ditengah lautan manusia berbaju putih masa wedding aku. Biar orang nampak aku sorang. Tetap ko eh Farina? Haha

Nampak tak kartunnya kad si Farina ni. Dekat kad ada pengantin kartun. Tak payah susah-susah nak amek gambar pre-wedding. Pastu ada warna tema macam Majlis Hari Jadi, pastu yang paling mahalnya, number telefon silap pastu edit guna pen. Haha.

Untuk ko Farina, akhrinya kawen jugak nko eh? Jumpa jugak dengan jejaka idaman... Welcome to the club. Aku taknak cakap menda klise macam Selamat Pengantin Baru Semoga Kekal Ke Anak Cucu. Eh tapi? Dah tercakap pulak. Ishk!

-EnD-

4 comments:

fyna said...

cntik baju u..hehe u nkpk cun dr org len =)

SURIA AMANDA said...

Tahniah, selamat pengantin baru to Farina, moga bahagia ke anak cucu..

Chooyaya! said...

fyna : eh eh. kan i dah persan sekejap
suaria amanda : aminnnn

F.a.S.h.i.H.a said...

makcik cantik dlm baju putih tu. sekian..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...