Wednesday, July 14, 2010

Movie & makan, eh tak. Makan dulu baru movie. Haa...

Khamis minggu lepas, keluar jer movie Twilight Saga - Eclipse dekat cinema terus jerk kawan-kawan yang giler Twilight ajak nengok. Yang minat tu 3 orang pempuan tapi tetiba ada sorang lelaki pun suka jugak. Dia dituduh gay, tapi dia tak peduli, buat keras jerk. Dia cakap, badan ganteng tapi dalam hati ada taman. Ok?

Sazli yang pada asalnya memang sain mati taknak tengok terpaksa la jugak nyot melayan isteri dia ni ha... Tu pun banyak no syarat dia. Dia boleh pakai baju apa yang dia nak, dia taknak shave, taknak gosok gigi siap. Suka hati la. Janji dia nak pergi pon dah kira ok.

I pergi dengan Rish + Fruz, Kid + Hani and Sazli. Kid pon redha jerk bila Hani beria-ria nak pergi tengok. Ni ha I nak tanya, kenapa eh? Kalo tengok Twilight ni korang yang lelaki-lelaki ni akan rasa mental down ke, atau tiba-tiba tak mecho ker and lemah lutut ker mekalau nengok? Cuba la low kan sikit ego tu. Kot yer pon jeles dekat para isteri yang getis dengan Edward & Jacob tu agak-agakla kot. Ni dikatanya tengok Twilight nanti boleh menyebabkan buasir bunga dengan muntah purple. Hadoi. Tak koser!

Lucky kali ni tengok, tadek la ekstrimis yang dok aaauwww aauwww time part siyom-siyom. Potong stim jerk nak tengok. Bukan la nak kata apa. Tapi most of the fanatic Twilight ni ialah jinjang. Jenis kalo tengok, mulut tak reti nak diam. Over emotional pon menyampah jugak. Bila tengok kepala si Victoria patah lepas kena karate dengan Edward (ala... Bf I tu) terus bangun bagi standing ovation. Haish!

Pastu Sazli dah cebik-cebik bibir yang annoying. Agak-agak la korang. Jaga la setendet I ni sebagai peminat Twilight jugak. Orang kata apa? Kalau minat berpada-pada buat jahat jangan sekali. Eh. Ada ke peribahasa macam ni? Ada kan kan?

Kalau memula kiter cakap minat Edward tapi tiba-tiba rasa macam nak jatuh cinta dekat Jacob pasal comel giler bila separuh bogel kira aci tak? Ulasan filem? Hurm.. My persenel opinion, tak la se'berangan' macam memula tengok Twilight dulu. Pasal apa I tak sure. Mungkin dah terlalu banyak koleksi boipren di panggung wayang kot? Mungkin jugak Prince of Persia lagi ganteng nyut nyut? I dunno.

Tetapi sebelum itu... Tetap ok????? Layan makan sushi dekat Sakae Sushi. Senyum meleret jerk bila Sazli cakap, Yayang kiter keluar awal la... Nak lepak-lepak tengok orang dekat sana. Minum coffee dulu ker... Pastu I statik. Tetap berdiri tegak. Pastu Sazli pandang and sambung. Orrr.... makan salmon sashimi dulu ker... Ha... Baru la senyum dan bergerak.

Makan kan? Mesti la gembira.

Suami mencuba rambut belah tengah ala-ala Tomok sekolah menengah tingkatan dua. Suka hati dia la.... Malas nak membebel banyak-banyak. Dia kata dia hensem macam ni... Dia kata la kan...

Wajib amek kakiage. Intan kata menda ni kamiage. Miso sup pulak dikatanya mitosomo. Order kat waiter macam ni. Give me one kamiage and one mitosomo. Konfiden kan? Suka suka.

Hurm... Nipis melayang Salmon Sashimi dekat Sakae Sushi ni.. Part Salmon Sashimi jerk Sakae kalah dengan Sushi King. Tak puas makan. Macam melekat dekat celah gigi jerk. Atau mungkin jadik tahik gigi.

Bercakap pasal tahi gigi. Korang pernah tak bila borak-borak dengan sesorang secara berhadapan. pastu nampak dia macam tolak-tolak something dalam mulut dia guna gigi, pastu keluakan sisi makanan yang terlekat dengan hujung lidah and keluarkan dari mulut sampai nampak sipi-sipi tanpa memegang sisa makanan tu pastu telan balik. Grosssss kan? Yuck! Geli tekak I. Sampai kesudah dalam cekodok I DIHARAMKAN daun kucai.

Sedapnya Ebi ni... Yumyum! Dapat makan sepuluh ekor pon I ok jerk..

Terima kasih dekat Rish pasal kasik I pinjam selendang dia. Untuk metutup kaki selulit I ni dari kesejukan dalam cinema. Pastu I bawak balik rumah, pura-pura lupa nak pulang balik dekat Rish. Ingat taknak pulang terus. Nak buat harta.

Hehe. Tak la. tipu jerk. Tapi betul sebenarnya... Kiranya betul didalam penipuan. Paham?

-EnD-

2 comments:

Liyanaroxx said...

Hahahaha..bab "ekstrimis yang dok aaauwww aauwww time part siyom-siyom" tuh mmg btol kak sue..yana gi tgk ari rabu tuh...cina bukit sebelah yana dok main tarik2 tali bra siap mcm2 bunyi ada..CINA okeh?bukan MELAYU!!! wtf ar...muahahahaha!

Chooyaya! said...

ha ah kan? rimah sey kalo tengok ada ouak2 tu. sumpah! matik la liyana, kiter dah jadik racist ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...