Wednesday, September 22, 2010

Saya merasa agak annoying sedikit


Kepada sesiapa sahaja yang mendoakan diri ini mengandung tu, terima kasih banyak-banyak. Semoga masin la mulut awak-awak semua. Tahun depan boleh tengok bebi Suraya Sazli.Tapi kan, kalau tanya soalan mengandung ker tiap-tiap hari sebanyak 20 kali sehari, annoying jugak eh?

Craving dengan mengidam dapat beza tak? Pening kepala pasal migrain dengan morning sickness dapat beza tak? Emos la makcik cengginih! Soalan yang pada dasarnya nampak manis tu dah terasa annoying pulak.

Ah. Geram geram!

Terasa macam nak kompang muka orang yang bertanya laju-laju sekali.

P/s: Dan bertanya sambil mengusap-ngusap perut lagilah sangat urrrghhhhh....!!! *Lari keliling rumah sambil tarik-tarik rambut.

Dah. Nak tido sekarang! Geram sangat sampai terasa nak cat dinding rumah kaler kuning.

-EnD-

8 comments:

appledia said...

Paham.Tak tanyer dah.Hak3x

mrs. rahman said...

betulla su.. mula-mula ok laa, tapi bile tiap2 bulan dapat soalan sama & bila loya sebab angin banyak dalam badan pun orang kata loya sebab pregnant, terasa sakit hati sangat.. tiap kali jumpe macam dah takde soalan lain nak ditanye. tension pun ade.

Cik Alejandra Amante said...

siyes menyampah ni..adoiii..sabo le ek...bile single org tnye gak..bile nak de boipren..bile dah de boipren..org tanye bile nak kawen..bile dah kawen org tanya gak bile nak peknen..bile dah peknen org tanya bile nak besalin..bile dah besalin org tanya bile nak tambah lagik..bile dah bertambah..org tanya bile nak bermenantu..bile dah bermenantu..org tanye bile nak dapat cucu..mulut org ni kan macam-macam..bukan tak tau kdg2 perkara tu boleh buatkan org meluat bueekk macam awk rase...tapi dah macam tabiat org suke nak menanya..lg2 yg ske ala bz body tu...sib bek org tak tanya kite bila nak mati ek!! :) sabo ye...dah namenye pun MANUSIA..

ktini said...

tanya sekali dh cukup!! tp ktini jarang2 nk tanya sbb setiap org ada reason nape tak peknen lagikan.. even ktini pun tak terus peknen lepas kawen. nk gatal2 berdua dgn laki dulu.. suka hatilaa org nk ckp per ;)

Nani said...

urm, kalo sensitip tu maknanya ada isi...cuba2 cek...kot2 lah teramin doa orang yang bertanya sampai doplo kali...

btw, sebenarnya terjumpa blog ni masa carik resepi sweedish meatballs.. nak cuba buat sendiri... tq naaaa..

Fida Ghazi said...

alololo.. keciannya Chooyaya!
lenkali kalo orang tanye gitu lagi.. pandang muka orang tu tepat-tepat..senyum dan kelip2 mata sebanyak 12 kali laju-laju. Pastu blah.. dan biarkan orang itu termanggu-manggu..

Sharika Lincoln said...

su sabar im truly understand ....aku ni lagi lah babe dah 2 tahun kawin berdua jer....tp aku selalu ckp kt diri aku ada hikmah semua ni...ckp mmg senang kan...ceh padahal aku ni sampai mana2 kenduri saudara mara pon x nk pegi bukan apa malas nak terasa hati bila org tanya bab peknen....arghhhh budus sekali jer aku sound...hey kalu lah baby tu aku leh order main isi form jer dah tentu aku order siap order sedozen lagi....ah terkebil org tu aku sound dia depan2 org ramai.....so apa pon percayalah mesti ada hikmah....k..take care...im always here... ;)

aishah kamal said...

gulp..sabar k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...