Friday, October 8, 2010

Futsal Di Hari Raya

Masa balik jer dari Pahang hari raya ke Lima haritu, the next day kawan-kawan ajak main futsal. Ramai jugak yang join. Tapi I sorang jer girl (girl??? uweekkk!) yang ada. Wana, Rish, Mira and the rest semuaaaaaaaaa pon takder. Melampau membiarkan I sorang-sorang dan satu-satunya perempuan comel yang menang tanpa bertanding diantara jejaka'an disini pada malam itu

Comel? haha. Muntah lagi sekali plz.

Amacam, menggoda bukan? Aksi angkat ketiak dalam memberi pandangan sexay yang menggelikan pankreas aaawwwww.. Snif snif. Eh, sorry eh? Ketiak I bau wongi tau? Bau epal hijau. Tak caya tanya Wana, dia dah cium.

Ya Allah perut Fairuz Ali...!! *Ewah, nak Ya Allah kan perut bf orang, yang Sazli tu macam la kempis sangat pon. Setaraf jerk aku tengok pon. Takper, yang penting kompidem. Kompidem tu macam konfiden + pemadam jadikla kompidam.. Eh, kompidem (motif pemadam? Ntah)

Pilih kak, pilih. Ada hitam (apis), ada putih (fruz, gofur), yang ada lesung pipit (go), yang kurus (acap), boroi (saz), katik (eeerrrr... ) semua pon ada. Cakap jerk nak yang mana satu.

Eh eh, tetiba ada Salman Khan

Kasihan

Game start pukul 11.00, habes pukul 1.00am, bersambung aktiviti minum di Subang tapi I dah melingkup membuta dalam kereta. Kata Sazli, masa I tidur dalam kereta, alarm kereta berbunyik. Tak sedar pulak. Pesen tidur mati. Tak dapat nak dielakkan.

Teringat masa kecik. I pernah mimpi bawak kereta pastu sampai ke pucuk pokok jambu batu, nampak tak kat mana logiknya bawak kereta sampai pucuk pokok? Tapi mungkin pokok tu besar kot? Ntah. Malas nak fikir. Kalau mimpi biasanya memang merepek.

Skali, bila I dah sampai hujung daun tu, kereta yang I naik tu terhempas jatuh ketanah. Gedebang!!!! *atau buat sendiri la mcm mana bunyik kereta jatuh ketanah eh? Pastu sayup-sayup jerk I dengar suara arwah ayah. 'Eh, bunyik apa jatuh tu? Pastu dia cakap dekat Mak, 'Adik jatuh katil.. Biarlah, macam nyenyak jer..'

Esok pagi I tengok I dah dekat lantai bawah, jatuh dari jatil yer? Selamba jerk tak sedar. Bayangkan la I masuk dalam spesis apa? Tidor mampos kan? Buat la apa saja, tidur tetap tidur. Tapi kan? Dari cerita futsal terus ke cerita tidor ko apehal?????? Suka hati aku la! Pulangkan balik duit aku...!!! *Tetiba

Ok, bye

-EnD-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...