Thursday, December 2, 2010

Yang Paling Aku Bilang !!

Malam semalam, first time I keluar ramai-ramai dengan kawan opish. First time rasa selera nak keluar bersama-sama dengan rakan sepejabat. Sendirik paham la kan? Sebelum ni, rakan sepejabat ialah pakcik-pakcik yang majoritinya seperti akan mengambik pencen ilat sahaja dan makcik's yang errr.. Tanak kasik contoh boleh tak?

*Mana la tau mereka tau pakai broadband dan melayari internet. Mati la aku. Haha.

Kitorang pergi makan dekat restoran Arab area Jalan Damai. Nanti-nanti kalau I dah free, banyak masa terluang *read : kalau rajin, I masukkan gambar foods dengan cerita sikit-sikit dan ala kadar eh eh? TAPI, sebelum tu I nak tanya...


Saper comel? Yang paling.

P/s: Kalau berani jawab la selain dari baju kuning.
P/s, P/s : Tidak, I bukan model blekberi

-EnD-

4 comments:

theblabber. said...

aku report kat makcik2 dan pakcik2 opis ko!!

*Sambil gaya kepochi bawak laptop nak tunjuk entry ni kat depa.

Chooyaya! said...

Haha. bodoh. jgn nak kepoh sgt ok?

incik said...

kak su..muka kak su macam dynas la kdg2..kdg2 nampak mcm kak su balik..

Chooyaya! said...

incik : heheheh. boleh jerk macam muka dynas. yerker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...