Monday, December 13, 2010

Yang Paling Yang Paling !

Ingat tak yang entry lepas yang I paksa korang cakap baju kuning paling comel? Ingat tak ingat tak? Ingat lekas. Ini paksaan dan ugutan. Kalau tak ingat, dowan fwen. *Ngada kan? Lempang la, I redha.

So, kesinambungan dari entry tu, I hadiahkan u all gambar ni semua. Baik hati kan I? Taktau la sebenarnya baik hati ker haper atau nak berkongsi perasaan geli melihat gambar-gambar perasan I dengan the rest. Ah, tapi mampos ah kan??? Kata kompiden. Gemok takper, pendek takper, tapi bila kompiden, otomatik nampak cantik. Haha.


Intan, we suppose to do muka serius. Motip buat muka cantik? Sarah tu (paling kanan baju biru) bukan main lagi. Comel muka dia, macam rasa nak lempang. Eh tapikan, rambut I extra hitam pulak dalam gambar ni. Dah macam Hantu Kak Limah dah aku nengok.

8 of us. Semua available kecuali yang baju kuning yang over bajet comel tongkat-tongkat dagu dengan yang macam model iklan jam tu. Dipilih kak dipilih..!!! Yang sepsi ada, yang stok gf maher zain pon ada.. Amek la yang mana suka. Ni kira Year End Sale ni.

Eh eh. I guna trademark budak kacak la. Ni mesti dia perasan bajet I tiru dia.

Syira nampaknya berposing mengelat. Dia nakkkkk jugak ngintai kan?

Love yang kompiden ketiak bukak luas-luas. Ni kalau dapat jolok ni best giler.

Love kepit ketiak.

Sarah, semua orang kena berlakon jerit, motip Sarah sorang buat love? Konon comel la? Konon kumpulan f4 nak dengan Sarah la kannnn?

Dah siap posing, makan, gelak sampai krem perut. Masa untuk bayar. Yer la kan, paling tua dalam group, harus la jadik tukang collect duit. *Redha

Sebenarnya penuh satu meja ni dengan makanan, tapi pasal semua bizi nak berposing, dah lupa nak snap gambar. Eh. Tangan sapa paling gemok tu? *I ler.

Nama dalam Arab I taktau, tapi the girls panggil ni 'teratai'. Eh, bak meh teratai tu..! Aci boleh jerk dorang ni bagi nama tau?

Ayam setengah ekor dengan tomato hanget yang lazat.

Mushkah with lamb yang sedap giler. Wajib order tiap kali datang sini.

Ciken kebabo !

Habes di makan tupai. Eh Eh. Sapa yang makan sepah-sepah ni hah? Tak reti nak kemas balik? 'Who dare scold me ha? I'm taiko ma!' <- tetiba keluar iklan jual cd haram.

Baiklah, cukup setakat ini dulu. I nak akhiri entry ni dengan serangkap pantun. Ewah!

buah limau kaler hijau,
eskrem jambu rasa kelat,
kalau anda muntah hijau;
mesti rasa dia kelat.

Kan kan? Haha. Bongok!

-EnD-

9 comments:

Didi Nadhirah said...

kak su kedai apa ni

Naddy said...

stimnya tengok makanan tuuuuuuuuu!!!

Chooyaya! said...

kedai makanan arab.. kaksu makan kat aera jalan damai. al-khaleeq nama dia..

Chooyaya! said...

naddy : ejakulasi tak? *matilah blog lucah! haha

theblabber. said...

ni la restoren yg buat akak tinggal rm3 tu je kan?

Chooyaya! said...

ha ah. sian aku.... smpi keesok pg duit aku ada rm3. sedih giler... hukhuk <-nanges mengada

adel said...

teratai tu nampak sedap :)

Naddy said...

maximum bebbbbb!!! hahaahhha

Chooyaya! said...

adel : tak sedap pon adel. kacang kuda blender campur dengan sour cream and olive oil jek kot?

diha : wooooww !!! i like! hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...