Monday, December 13, 2010

Baju Cantik, Tuan Punya Baju Lagi La Cantik

I have a friend yang ada butik sendiri. Semua baju adalah sangat-sangat cantik and the best thing is, if korang semua pergi butik dia, dia sendiri yang akan advice which baju yang sesuai dengan nkorang... Tidak la menjadik mangsa fesyen nanti.

Pasal I pon tidak dinafikan, selalu tak sedar diri kalau beli baju. Bajet nak nampak sepsi, skali hambek ko keluar segala mala selulit dengan nampak peha besar gajah. Kadang-kadang jugak nampak seperti badut. *Redha

Klik sini untuk tengok baju-baju yang lain. Yang I attach sini cuma sebahagiannya sajer.

Comel nak mati

Gorjes !

Pengsan

Ok. Mati terus !

Adrina. The Owner. Dulu sama-sama study dengan Saz back in Perth.Tengok baju-baju cantik, dah tau tuan punyer butik kompem cantik nak mati.


So, jangan berlengah lagi...! Dapatkan koleksi baju-baju terbaru dari butik Tri-Os sekarang juga ! Jangan ketinggalan! Eh apa ini? Dah macam iklan kedai jual baju sekolah Hari-Hari pulak. Ok. Bye

P/S: Klik sini for more info. Btw, Butik Tri-Os ni terletak di Empire Shopping Centre dekat Subang Jaya. Kredit to Amruf for this.

-EnD-

5 comments:

Puteri Qis Balqis said...

cantiq2...i ada wat GA kat blo9g..jom join..promote kat bloger2 lain ..TQ
http://puteriqisbalqis96.blogspot.com/2010/12/tukar-produk-penjagaan-kulit-muka-give.html

Chooyaya! said...

ada eh? kejap kejap kiter cek.

Puteri Qis Balqis said...

ader!

theblabber. said...

kak..sila join!! :)

Chooyaya! said...

will do !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...