Friday, January 21, 2011

Gagak Hitam

HEI... !! INI FAROK TAU? FAROK ! SI GAGAK HITAM !

Eh bukan bukan. Ni bukan petikan dialog dalam cerita aksi zaman 70-an. Hiuw hiuw hiuw *Annoying kan gelak macam ni?


Between You and Prince Steve
Prince Steve January 21 at 11:14pm Report
pour out your mind and say all is in your heart to be free, cos tomorrow might be too late. i believe that am just telling you what is in my inner most heart, "i may not be your first, but wish to be your last, and i bet you, its going to be more perfect". please i will love to know you more so that we might start up a good and serious relationship that might end in something sweet, interesting, and nice. am expecting to hear from you soon. thanks.

Eiii... Choii... Semak kot otak bila dapat PM dekat FB dari Mamat2 kulit legam ni. (Mati la, racist) Haper kalo dia kasik menda-menda macam ni gua nak cair la? Tidak. Muntah ada la !

And yang paling peliks, ada jugak eh orang-orang yang termakan ayat-ayat manis gagak hitam ni sampai sanggup kasik duit, kasik bunuh anak siap.

Apa yang best sangat? Size eh?

*Lari ala-ala awie dalam hantu kak limah.

-EnD-

P/S : Masih tak pandai print screen dan edit dalam paint walaupun Cik Puan Bunga dah ajar lapan kali. Budak hemsem, ni kiter nak masuk kategeri bodoh ke apa ni? (Pasal ko pon sama tak reti macam aku. So, kiter setarap)

3 comments:

theblabber. said...

aku kurang pandai pasal tatau macam mana nak copy cam ko buat ni je. print skrin aku mahir.

haha

illa said...

lol..

babe u reply dia bende ni mesti dia senyap tak kacau u lagi..
" do u think i am mugu? "

Chooyaya! said...

theblabber : ko ni sambil2 jerk nak mengutuk aku kan? cis kau !

illa : kena reply mcm tu eh? kalau lepas tu dia panggil kawan2 dia mai rogoi aku, aku soh pi dia jumpa hang skali. hahahahah. deal?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...