Sunday, January 23, 2011

Joe & Dilla mengkawen.

Demmit! Sapa pulak yang goreng cekodok harum di pagi-pagi Ahad ni? Aaargghh!! Tension tension! *Sambil tarik-tarik rambut sendiri. Dah la lapar ni! Sialan lo! Kejap eh? I Nak amek macaroon yang lebih masa beli semalam dekat Empire Subang sebagai sarapan.

Gila urban. Sarapan dengan macaroons. Haha. Pagi-pagi dah ambik sugar super duper tinggi. Baiklah. Nampaknya wellness program tidak memberi terlalu banyak impak dalam kehidupan. Ok. Bye. (Terus bye tanda kecewa)

I dengan bebudak ni pergi wedding Joe & Dilla dekat Dewan Perdana Felda Ahad lepas. The most visited dewan dalam hidup since bekerja jugak disini kan? *Riak sipi-sipi. Ni tengok la budak baju oren tuh! Tangkap gambar kangkang-kangkang. Tak senonoh! Tengok Yash, Wana dengan Rish tu, terkepit-kepit bajet sopan. Phew! Naseb baik tak terbukak kedai kopi.

Sapa amek gambar dekat tangga nanti lambat kawen. Ayok yok. (Pesanan untuk yang bujang sahaja)

Yang mengada ialah yang kasik flying kiss. Yang terpaling mengada ialah yang gigit jari. Meh lempang sikit Rish.

Pengantin lama. Weee wiiit !!

Sian Acap, dia sorang jerk tak nampak muka akibat dari diblok oleh muka Kat.

Welcome to the club Joe & Dilla... !!!

Baiklah. Terpaksa menarik diri dulu sekarang. Nak buat cekodok! Ni semua gara-gara bau cekodok biadap tadi ni la. Terus menitis air liur dekat keyboard ni. Cis bedebah !

-EnD-

P/s: Nak jugak kan cerita pasal makan walaupun sah-sah ni entry kawen? Bongok.


4 comments:

theblabber. said...

mana badge facebook? baru ingat nak add jadi kawan.

aliaaroslan said...

cekodok pisang kah kak su? mane nak cari pisang emas ni..

Didi Nadhirah said...

kak su santeks kasut tu

Chooyaya! said...

theblabber : dah remove ! i takna popularkan diri (konon) petuhui !

aliaaroslan : cekodok ikan bilis barangkali. cekodok pisang dah ban. kata pisang menggemokkan?

didi : kaksu tak santek ker? bye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...