Monday, January 24, 2011

Tegang

Motip kasik tajuk entry berbaur lucah? Pasal nak share betapa tegangnya leher I ni bila fikir kesedapan Pavlova dengan Macaroons yang I dah makan masa weekend lepas. (Cover line) Haha.

Pavlova dekat Serai Empire Subang ialah yang paling enak lagi menyetimkan. Walaupun harga Macaroons seketul RM3.90, tetapi tetap redha membeli dengan caci maki didalam hati. Apa yang mahal sangat nak buat macaroons ni? Putih telur jerk kot???

Macarrons di Whisk depan Serai harga dia murah sikit, RM2.00 seketul. Sebesar duit limaposen, but nothing to compared rasa the one yang dekat serai.

And guess what? 12 ketul I makan tanpa rasa bersalah. Sian dekat Jes yang sampai serak tekak bercerita pasal health and good diet masa Wellness Program minggu lepas. Acaner tuh?

Btw, nanti I share macam mana resepi nak kurus and resepi mengurangkan kolestrol dalam badan eh? Pang !!!! Lempang diri sendirik. Diet tuan punya badan macam kerebau, lagi nak share resepi kurus konon.
Petuhui !

-EnD-

5 comments:

theblabber. said...

kenapa kak su cakap macaroons tu murah sikit? padal hari tu ada budak- fahion-victim beli rm3.00 sebijik eh?

hahaha.

theblabber. said...

kenapa kak su cakap macaroons tu murah sikit? pasal hari tu ada budak- fashion-victim beli rm3.00 sebijik eh?

hahaha.

*komen kat atas tu ada banyak typo.

apples,dia.. said...

Laaaaaaaaa,baru tau kat Serai pun ada juai macaroon ka?Babun sungguh..opps!:p

Chooyaya! said...

theblabber : kaksu punya lagi mahal ok? rm3.90. budak fesen victiim beli rm3.oo (tu pon nak menang ker?)

apples : ada ada ! baboon takper. jgn tapir.

karipapsayur said...

nak cuba!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...