Friday, January 7, 2011

Mak, Kiter putus ok?

GF I ada kat KL sekarang ni. Since semalam. Dia ada kat rumah Kaklong. Ada a few things to setel (Mak, hal apa tu? Takkan nak kawen lain kot??) *Lempang pipi laju-laju. Haha.

Tadi sebelum balik kerja, I call dia. Mana ntah tak call aku seharian ni. Berjimba dengan Kaklong. Melampau ok???? Sombong pulak dengan aku harini !

Anak : Mak ! Mak kat mana ni?
Gf : Mak nak tengok wayang ni. Dekat Wangsa Walk.
Anak: Huh? Dengan sapa? Blah la tak ajak !
Gf : Dengan Abang Long, Kaklong. Ok ok. Mak nak masuk dah ni. Bye bye.

Ewah mak??? Laju jerk nak kata bye. Aku tak puas hati !!!! (Mak, masuk wayang boleh je cakap kot? Tak perlu nak sombong sangat. Wayang jerk kot? *Dengki padahal)

Anak : Tengok cerita apa?????????????? *separa menjerit tanda protes tak ajak aku
Gf : Cerita Kak Limah. Ok. Bye! Cancel call tros.

Anak memandang henpon and rolling eyes. Eksyen sangat kot mak? Blah la tak ajak! $#U*&$@@# !!!


PUTUS !!!

P/s : Ingat mak...!!! Sekali hati ini terluka, setahun hati melara. Eh. Melo pulak bunyik dia kan? Haha. Bye !

-EnD-

10 comments:

theblabber. said...

teringin nak jumpa mak kaksue. comel kot beliau.

haha

d!LLah said...

HUAHUAHUA....sweetnya mak!!!! tgk wayangggg tuuuuu!!!

Kech Hidayah said...

hahahaha.padan muka kena tinggal.

Chooyaya! said...

theblabber : tgk anak dah tau kot? *petir

dillah : eksyen dia ok?????

kech : ha ah. padan muka dia! *gelakkan diri sendirik

ynadona said...

kah2.....kaksu kena tggal...blluarggghhhhh!!!

Chooyaya! said...

ynadona : shatapppp!!!!

rainbowskittle said...

hahaha comeeeel je !

Peminat Katie Holmes said...

ngan mak pun nak merajuk. tak shuffle lansung perangai kaksue ;)

Chooyaya! said...

rainbowskittle L 1) skittle sedap kan? ada rasa masam@ manis 2) mak ke anak yg omel? hehe

pkh : eh, kiter mmg ganas, tp dalam hati ada taman.. hehe

Liyanaroxx said...

yeay! yeay! kak sue kena tinggal~ =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...