Thursday, January 6, 2011

Meleleh & Merembes! (Ini bukan entry lucah)

Amboi.. Asal entry tajuk tak senonoh , laju je klik. Khaaannn???

BTW, dah lama giler rasanya I tak cakap pasal makan. Terasa bukan diri sendiri lagi. Ewah! Yerla, bersempena tahun baru ni, kononnya I takmao makan malam, takmao makan mengikut nafsu macam dulu lagi dan cita-cita nak jadik sepsi macam Angelina Jolie (cecece).

Tapi ! Jeng jeng jeng!

Semalam, masa kekurangan kerja, I TERbukak folder makanan and ternampak Sakae San dekat Souled Out Hartamas ni. Terus sebak, tears. Memang drama. Bodoh kan?

Jawapan : Tak bodoh. Jangan risau. Jom salam (Tetiba)


Cilok gambar Sakae San ni dekat sini

Tengok pada gambar, macam senang jerk nak buat menatang Sakae San ni. Beli jerk roti nan segera tu, pastu bakar. Pastu sapu tomato puree manja-manja, and letak salad purple hijau kerenteng tu. Dah tu pulak, letak raw salmon, japanese mayo, wasabe dengan caviar. Makan dengan sos cili dan untuk kepedasan maksima tahap buasir bunga, boleh makan dengan tabasco sos.

Senang kan kan kan?

KALAU SENANG BUAT LA SENDIRIK... !!!! Tak payah beli. Pizza bongok macam ni pon dah RM30++. Baik buat sendirik, boleh makan puas-puas barang lapan sembilan keping.

Dah kata tadi nak sepsi macam Angelina Jolie? Acaneh?

*Senyum lebar tayang gigi karat. Bukan gigi tersusun cantik macam budak ni

-EnD-

3 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

kak sue...

wat utk yanie 1..

hehehe

(^^,)

Kak Anie said...

Chooyaya... akak pun suka buat pizza sendiri.. puas makan & rich with our own toppings & cheese...hehehe

Chooyaya! said...

yanie : boleh boleh. meh dtg ampang collect.

kak anie : kak, tolong buatkan saya sakae ni boleh tak. tengs kak! akak mmg baik hati. meh nak peluk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...