Monday, January 3, 2011

Nasik Minyak


Joe & Dilla, Congrats!

Joe & Dilla, Tahniah ! Sorry couldn't make it untuk wedding belah Dilla dekat Kedah but Insya-Allah dekat KL, Maksu akan attend. U both look superbly nice. Dilla sangat cantik. Yer la, kalau dah putih, kurus, kasik pakai apa pon cantek ! Huh! *Emos pasal I gemok time kawen.

Soon, Apai dengan Yashie pulak naik pelamin. Pastu Bulan Febuari Go & Asma. Pastu Mac pulak, Si Hani dengan Kid. Tak kira yang bertunang lagi. Ada la 2 3 couple from Wakdan yang plan nak bertunang jugak. Pastu semua dah tak boleh nak main bola pasal berat nak bawak perut. Haha.

Dah. Semua jangan banyak cakap. Jom buat bebi sama-sama jom!

*Yang tak kawen, nganga mulut. Pastu tadah tangan dekat bawah dagu supaya air liur tak tumpah dekat lantai. Tis Tis Tis. Pasal, kawen sangat best ! Hari-hari boleh main pondok-pondok.

-EnD-

Eh. Kejap-kejap !!!!!


Taknak kalah! Hahahaha

-EnD Betul-Betul-

5 comments:

theblabber. said...

cantiknya kaksu masa kahwin! macam pernah nampak kat FHM 50 most gojes female.

lalalalalalala

Chooyaya! said...

:)

Peminat Katie Holmes said...

tu la pasal.cantik woo the blabber. walaupun mata cik abang takank bukak ;)

Chooyaya! said...

Pkh : hhnnssss hnsssss (00)

wana said...

eh tolong tadahkan air liour aku skng. hahahahahahhahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...