Sunday, March 27, 2011

Gaya Biasanya Tak Nak Kalah


Sila perhatikan skill mengambil gambar, bukan pada lengan yang meriah yer? Baiklah.

Memiliki camera DSLR sekarang ni macam dah satu trend kan? Selain dari ada BlackBerry dan jugak Ipad. Orang Malaysia sekarang memang semuanya kaya raya.

I setakat ini tidak la mempunyai cita-cita untuk memiliki kamera DSLR. Kenapa? Pasal bila ada camera, biasanya kiter lebih suka mengambil gambar. Ini sudah bertentangan dengan prinsip diri yang lebih suka diambil gambar. Kuat berangan. Dah kata pempuan kan?

Kalau tak, tidak la Sasha anak buah I yang umur lima tahun setengah tu sebok dengan kasut tinggi liplap siap handbag dan jugak lipstik merah sampai ke gigi setiap kali keluar rumah, termasuk hanya untuk kekedai membeli eskrem potong.

Eh. Sebenarnya nak share gambar yang I and colleague ambik masa dekat PD. Tapi network macam cilanat sahaja. So postpone la esok-esok. Pastu tetiba nak merepek pasal DSLR la. Haha. Nampak sangat takder menda nak cerita tapi sebok nak post entry baru. Heh!

Lagipun, nak kasik otak korang berehat kejap. Dah asyik mekalau bukak blog ni besepah dengan gambar makanan, susah jugak nak buat kerja. Haih. Dah dah! Pegi tido ! Ni dah pukul seblas sentengah dah ni !

-EnD-

2 comments:

theblabber. said...

awalnya jam kat umah hang? sini baru kol 11.17malam

Chooyaya! said...

barangkali la kot? dalam kehidupan aku ni, aku tatau bila the exact time. semua cepat. kikiki (nampak sgt tak berdisiplin)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...