Wednesday, March 23, 2011

The Talented Salma Mentor 5

Ada tengok Mentor 5 tak? Protege Erra Fazira yang Naz Ahmad sebok nak argue tak cantik tu. Yang macam dia nak mengata orang tak cantik seperti dia hensem dan kacak sangatkah kan? Fedulikkan la pasal issue-issue drama tak cantik tak boleh jadik artis yada yada tu.

Tetapi marilah kiter beramai-ramai menyaksikan sendiri vc ni dan judge sendirik, semestikah rupa paras yang cantik menjamin kepada sedapnya suara. OK? Baiklah. meremang segala mala bulu yang ada.






Tapi bila tengok Charice ni nyanyi, I cebek-cebek muka lantas tears. Orang kuat makan selalunya beremosi kan?

-EnD-

4 comments:

tini said...

sore dia baguskan.. tuh kalo polish lg mmg sapur bersihlaa penyanyi nk nyanyi tp sore tarak!! ramli ms puji tuh dia nyanyi.. berani ker nk pertikaikan??

Chooyaya! said...

tu la... cuma kadang2 lagu yg diberi pada dia mcm tak cukup power untuk suara dia...

Chooyaya! said...

tu la... cuma kadang2 lagu yg diberi pada dia mcm tak cukup power untuk suara dia...

Chooyaya! said...

tu la... cuma kadang2 lagu yg diberi pada dia mcm tak cukup power untuk suara dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...