Thursday, March 17, 2011

Jom La Friendly Kalau Berani

Helloi..!!!

This gemok picture was taken by Syira. My team-mate dalam netball dekat tempat I kerja sekarang. Masa ni I sangat ghairah nak tangkap gambar, almaklumlah kan.. Bukan first seven, atau dengan kata lain, pemain simpanan sahaja. Tapi I tak kecik hati pon. Haha.


Double peace bermaksud, double chin dan double size. YES! Gemok takpa, yang penting konfiden. Itu yang selalu disematkan dekat dada ni.

So, bila second game, baru la dapat pakai menatang 'bip' ni and terus paksa Syira amek gambar, bubuh dalam FB. Caption - Ko memang hebat Su. And Syira ikut arahan jerk. Sekali betol dia bubuh caption macam tu. Bodoh. Haha.

I akan bizi dengan training netball sampai la dekat game nanti. Ada 3 game besar menanti which, Sukan Badan Berkanun dekat Terengganu awal bulan 5 nanti. Lepas tu Sukan Tahunan FRISB dekat Kuantan. Kena pulak tarikh dekat-dekat sangat. So, dari Terengganu tu, terus ke Kuantan dan bakal meninggalkan suami selama 8 hari. Nice.

Lepas tu, untuk SUFMA pulak. Tarikh tak pasti. Takda sapa yang bising-bising ajak pon. Entah-entah tak terpilih. Haha. Sian aku.

So now, I nak ajak kalau ada mana-mana readers blog ni yang nak buat friendly dengan team I, bagitau la eh? Email I dekat surayasulatin@gmail.com. Amacam, ada bran???? (Bajet hebat. Padahal pemain simpanan je) Tapi... AMK? Haha

-EnD-

4 comments:

theblabber. said...

Mak mmg hebat!! anak kagum nih..hehe

Chooyaya! said...

hei...!!! tua sgt la aku nak jadik mak nko kan? har har har haram zadahe. hahahah

H.A.N.A said...

anyways hana sker giler that PIC!

seriouslyyy so cute apee

akak ade twitter? hana @uglymermaid

Chooyaya! said...

hana : amboi... asal gambar gemok jerk kata suka eh? nak amek hati la tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...