Tuesday, March 15, 2011

Penduduk di Lembah Klang, Berhati-hati

Salam,

*MOOD SASPEN*

I terima email dari kawan I pagi ni, I copy paste jer la yer? Pasal orang pemalas memang macam ni. Nak share info tapi malas nak cerita banyak. So kat bawak ni copy dari email tu. Anyway, thanks Umi, walaupon ko selalu buli aku time main netball. *jahat tau!

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar adik-adik sekelian pagi ni? Semoga sihat semuanya.
Kengkawan semua kak nor ada satu berita sedih tau pasal bos kak nor.
Ptg semlm masa bos kak nor balik dr pejabat beliau dah disimbah asid oleh seseorg,.
Beliau tak mengenali penyerangnya. Tp bukan bermotifkan dendam sbb menurut polis semlm je
Termasuk exec kak nor ni seramai 4 org dah kena sekitar tasik titiwangsa.
Penyerangnya menurut beliau seorg berbangsa India. Dan menunggang motosikal.
So berhati-hatilah kengkawan semua. Naik je keta tu terus kunci pintu.
Naik kereta jgn buka tingkap. Bos kak nor ni dia sedang memandu dgn tingkap terbuka.
Semoga ALLAH melindungi kita semua. Beliau sedang dirawat di HKL.

Reply dari yang lain

Polis sedang siasat….di Bangsar juga 6 mangsa simbahan asid petang semalam…mungkin bermotif provokasi….

Reply lagi

Farah kenal mangsa yang kena simbah asid tu, nama dia Alinur Ain Ali….Exec di TM Setapak, husband dia Exec kat Annexe.
Kesian….tak pasal2 kena simbah asid….
Takut la dengar kes ni sebab farah pun drive kereta sorang2 balik Shah Alam….
Semoga Allah melindungi ku & semua pemandu2 especially kaum hawa…

So, harap semua berhati-hati la yer? Kalau gemok boleh diet jadik kurus, kalau hitam boleh pakai BB Cream kasik putih, tapi kalau kena simbah asid and hidung semua tanggal macam mana?


Choi !!!

-EnD

P/s : Ini bukan main-main. Hep!

6 comments:

Naddy said...

slamber je men simbah2 asid ni..ishhh ape2pn hati2 yer... mcm2 lah skrg ni.. dah tak aman dunia da...

Liyanaroxx said...

Owh saya kenal org yang kena simbah asid nih..dia Exec kat TM Setapak..orang yang send email tuh staff bawahan dia...mmg kena berkati-hati skang kak sue~

Mimy Hamid said...

beb ini kes benar..


yang benar
staff TM jugak...ehhe

Chooyaya! said...

naddy : ni provokasi orang india. maybe tak puas hati pasal interlok. *sigh

yana : yer ker yana? teruk tak? mintak simpang kalau muka shashat.

mimy : wah, staff tm dah kasik pengesahan, maka ini kisah betul la ni. sah sah

John Connor said...

Terima kasih kerana berkongsi!!

Lepas ni, drive tutup tingkap, lock pintu...

Chooyaya! said...

john connor : nama awak mcm best la. *tadek kena mengena dgn tajuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...