Friday, March 4, 2011

Kucing & Katak

Tadi masa tengok iklan Whiskas dekat telibisen, Sazli kata macam ni... 'Omelnya kucingggg.... Macam kayang jerk! Alololo.... Geram Geram ! Meh sini meh...

Pastu I pon rrraaauuuuuu, bergaya ala kucing gatal datang kat dia.. Meleser-leser serba sedikit.. Bajet omel kan? Harusnya badan melentik bagai. Dah macam penari balet version gemok.

Walaupon cita-cita nak jadik pembaca berita sebenarnya tapi jadik penari balet agak cool jugak. Macam Natalie Portman dalam Black Swan. Tapi tak senonoh kot, pasal dia masturbate dalam citer tu. Haihs. Membocorkan rahsia kaum perempuan. Naseb baik dulu I tak macam tu. EH? Haha

MMMeeeeeowwwww... Omelnya! Dulu kalau ada kucing omel-omel macam ni, biasanya I akan tekan kaki dia. Tak bagi dia gerak. Padan muka. Sikit pon tak menyesal. Sapa suruh omel sangat kan? Naseb la.

Skali orang rumah dah tukar fikiran, dia kata I macam katak. Pasal???



Pasal katak lembik dan sejuk. Lembik dikatanya I? Baiklah. Redha.

Elok-elok dah macam kucing, jadik macam katak. Hurm.. Katak pon kataklah... Janji lumayan. **Apa yang lumayan entah. Haha.

Dah. Tu jerk. Sekian cerita katak dan kucing.

Boring kan?

Ha ah. Boring la serba sedikit. *Orang giler asalnya dengan bermonolog dengan diri sendirik la. Mati la, dah ada tanda-tanda nak giler ni. Coi !!!

-EnD-



5 comments:

~Rina Mazlan~ said...

hmm.. bercakar harimau la ni yek... :P

~Rina Mazlan~ said...

hmm.. bercakar harimau la ni yek... :P

Anonymous said...

nyah....walaupun cite ni cam merepek tapi akak memahami perasaan mu....(akak pun tak paham apa mesejnya(gelak laju laju))-kak mas

H.A.N.A said...

harharharhar

di sini ade soklan.. kalo akak giler, yg layan blog akak ni double giler kah?

muahahhahahahahahah

OPS..bakal gilakah saya?

janji layannnzzzzzzzzzzzzzz

Chooyaya! said...

rina : ni cakar arnab. pesen yg manja2 sikit.

kak mas : kak mas, saya tgh bosan masa ni. hehehehe

hana : ha ah. kira ada geng gila ni, seronok jugak. apatah lg drag semua orang biar jadik giler sama. hhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...