Tuesday, March 8, 2011

Mahu cantik omel masa tawen? AyangKamell ada jawapannya

Ewah, tajuk entry taknak kalah. Dah macam promosi iklan ubat kurus pon ada. Haha.

Btw, I'm helping my make-up artist friend untuk mempromosikan mekap dia dekat blog yang serba pemalas untuk diupdate sekarang ni. Taktau la apa motip si AyangKamell ni, padahal FB page dia dah 14k++ kot like, nak promosi apanya? Hish. Tamak betol :p

Tapi disebabkan dia memberi ganjaran berupa RM yang berkepuh-kepuh kepada I (saja buat cerita), maka zaaaasss!! Sepantas kilat I tolong promote. Dasar pempuan mata duitan ! Heh ! So, kat bawah ni I letak la random picture yang I ambik dari page Ayang dekat FB. Dah. Kalau aku kena saman dengan pengantin-pengantin gorjes ni, ko bayar sendirik. Haha.


Cantik kan? Ha ah. Cantik. *Aik, bermonolog dengan diri sendirik lagi?

Simple make up yet gorjes

Bright and bold

Ayu dan jelita. Rambut klasik sesuai dengan make-up dan baju. Ayang know the best for his customer

Anggun

Taknak kalah

So, pada sesapa bakal pengantin yang nak nampak cantik di hari perkahwinan, pernikahan or pertunangan boleh la ambik AyangKamell yer? I jamin anda akan berpuas hati. Untuk yang pakai tudung or free hair both can.

Tangan Ayang ni pon berseni tau? Dia tau apa yang terbaik untuk pengantin dia. Pengalaman I kerja dengan Ayang pon best. Dia very punctual, aku yang selalu lewatnya nak bermekap. Dia mekap pon relex jer. Tak tergopoh gapah pon.

Ayang memang biasa make-up artis pun. Banyak masuk dalam magazine. Awak orang semua boleh check dekat FB page dia dekat sini and dekat sini jugak. Ada banyak lagi gambar-gambar pengantin yang cantik jelita dekat sini.

Baru-baru ni pon Hani kawan I pon ambik dengan Ayang jugak. Memang cantik giler. Tu nanti I update kemudian. I pon masa wedding belah KL serta nikah, I ambik dengan Ayang. Klik sini jika tahan muntah dengan pose taknak kalah I yang serba verangan tu.

Harga? RM55o sahaja. Mana ada make-up artis profesional yang offer dengan harga ni? Bak kata Ayang, semua golongan mampu dengan harga dia ni and I jugak bersetuju. Kan? So.. Kepada sapa yang berminat, boleh email I dekat surayasulatin at gmail dot com dot my. Sila bagitau tarikh, masa dan tempat. Atau boleh berhubung sendiri dengan Ayang dekat FB dia. Tapi bagitau yang nkorang tengok promotion mekap dekat blog pemalas ni. I ada share sikit. Cececece. Tetiba tukar profesyen jadik PA Ayang. Haha

-EnD-

5 comments:

wana said...

Ok nnt aku kawin aku amek ayang.
(Tah bile tah tu hahahahahah)

Chooyaya! said...

ala.... baru terbayang2 rm kt kepala aku. haha

A y a n g k a m e l l _ I b r a h i m said...

Allloo alloooo... amboi amboi amboi... gagagaga.. promosi MANTOP ya....

Chooyaya! said...

biasa la... mata duitan kan aku. tp semua email nak mintak number henpon ko. taknak order dari aku. mmg sibet. hahahahah

Chooyaya! said...

biasa la... mata duitan kan aku. tp semua email nak mintak number henpon ko. taknak order dari aku. mmg sibet. hahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...