Saturday, March 12, 2011

Mencarik Baju Tunang. Jem jem jem !

I baru jerk sampai umah, lantas update blog. Merajin kan? *Merajin ke kemaruk tapi?

Tadi I teman Sarah tempah baju tunang dia.. Dia tempah dekat Salikin Sidik, Ampang Park. Harga dia sangat reasonable. I memang recommend la pada mana-mana bakal pengantin yang nak tempah baju dengan designer dengan hasil yang cantik serta harga yang kiter mampu, so boleh datang sini. *Apa ayat aku ni? Haha. Malas nak fikir.

Sumpah puas hati ! Jeles pon ada. babi la sarah

Hasil dia nanti I update lepas Sarah bertunang eh? *melebih-lebih kan? Macam aku yang bertunang ke apa ntah. So what? I berak U jilat

Lepas tu, Sarah bawak I pergi ke Jakel Jalan TAR untuk beli lagi sikit lace dan jugak material untuk buat selendang dia. Tiba-tiba I jeles (lagi) pasal kenapa time I bertunang dulu, I tak buat macam ni.. Tak boleh jadi ni, nak ajak la Saz bertunang lagi sekali, boleh tak? *Pangg !!!! **Lempang diri sendiri.


Bekas pengantin dan bakal pengantin. Owh, Sarah punya theme colour pink. Sama macam kaler masa Erra Fazira kawen dulu, yang dengan Yusry masa dekat tepi tasik tu. Ingat tak?

Harini I tinggal Saz. Dia kawan dengan Aliah & Khatiq time I buat-buat sebok dengan Sarah. So, upah dia I kasik bebudak ni makan megi jerk. Megi ayam pulak tu yang Khatiq nak, macam budak-budak. Kiter orang besar kena makan megi tomyam atau megi kari. Paham?

Now, bebudak ni tengah layan movie cerita 'The Next 3 Days' and I dah bertekad, walaupun seharian berpeluh serta ketiak dah bau epal masam, I taknak mandi jugak. Mampos ah.

-EnD-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...