Sunday, April 17, 2011

Paintball Yang Penuh Drama Warna-Warni - Part II

Hello...!! Dah lama rasanya I tak online dengan screen besar ni ha. Gigil sekejap badan rasa. Macam jakun pon ada. Kasihan sungguh diri ini. Zaman dolu-dolu mekalau takder internet dekat rumah, takper je pulak. Skarang ni bukan main menggatal lagi, baru 3 hari jer pon tak online. Haish!

Ekteli I baru jer balik dari kampung. 3 hari dekat Jengka. Terima kasih kepada mak kerana telah berjaya menggemukkan diri anak mak ini sehingga selulit keluar dengan bermaharajalela akibat dari memakan nasik 4 kali sehari. Thanx mak, so sweet of u.. **Mak, ini ialah perli mak. Kenapa mak selalu malu-malu bila orang kata tengs pasal kasik orang gemok. Haha.

Burp *Sendawa cendawan masak air mata yang tengah hari tadi.

Baiklah. I sebenarnya nak ambik hati I ni. Pasal gambar ni dah lama berada dalam draf. Rugi la dah save, download, upload bagai tapi tak publishkan pulak. Kan? Ni kesinambungan pada aktiviti paintball yang bewarna-warni last week.


Apis, tak perlu membuat muka seriyes kacak setiap kali wana amek gambar. Menyampah. Tu nampak muka 'menyampah' Maksu kat sebelah tu? Nampak tak? Tu namanya menyampah yang eksaited.


Hamboih. Semua taknak kalah. Siap one suit baju askar tu. Vavi la. Beli baju askar tak ajak!



Masa untuk memikirkan strategi untuk menang battle yang kedua. *Maknanya kalah la kan first game tu kan? Tak reti-reti? Haha


2 budak gebus


Tengok Apai tu, tong gas bom pon ada. Ko berani nak dekat?


Moral of the story : Jangan pakai baju lengan pendek serta seluar yang bewarna cerah. SANGAT BERCINTA untuk membasuh seluar tu.

3 budak momot the return.


Garang tak garang tak?



Dah, sekian cerita perang-perang. Takkan ada entry yang ketiga. Kepada pencinta entry makan-makan I, stay tuned. Jangan lari jauh-jauh. Nanti I nak share resepi macam mana nak buat sambal tumis yang sedap.

Sekarang I nak tido. Harap malam ni dapat mimpi ShahRukh Khan lagi. Berdoa berdoa berdoa.

-EnD-

2 comments:

Mimy Hamid said...

sue..hubby ko slim apa rahsia...hehe

Chooyaya! said...

rahsia dia ialah kempiskan perut time amek gambar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...