Wednesday, June 1, 2011

Entry Berani Mati Woh !!!

Yer yer. I la tu... Tapayah nak terkejut sangat aih. *cover malu by act garang sikit-sikit. Hahahaha.

Ni masa ni, I waktu zaman sekolah. Tak silap I, masa ni umur 17. Masa tengah tunggu result SPM. Zaman ni memang kening Karisma Kapoor tengah in ke apa ni? Hahaha. Gelak la, gelak la. I relakan dan redha.

Rambut kerinting, kening tebal. Ada misai sikit. Hitam tok sah cakap la.. Siap pakai rama-rama dekat sisi kepala bajet comel macam Amy Mastura ke apa entah. Masa ni I kerja part time dekat Mercu View Resort. Tu lelaki yang I amek gambar tu, pelakon kalo tak silap I. Hairi ke apa entah nama dia. I pon dah lupa. Blasah je amek gambo dengar artis. Walaupon tak glemer, aku peduli apa???

Ani Maiyuni masa ni glemer ok? Ko jangan main-main. Tu nampak kening tebal Sin Chan tu. Jangan jeles. HAHAHAHAHAHAHA


Dan yang paling tatahan...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
scroll lagik !!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Remaja cun MANGGA & URTV!!! Hahahahahah. Apa la dalam fikiran I boleh amek gambar selit-selit kaki dekat swimming pool macam ni. Hahahahah. Konon model la kan? Hahahahahahha

Tengs to my second cousin, merangkap kawan baik (BFF) zaman sekolah dulu, Erni pasal tag gambar ni. Naseb baik yang mutual friend sahaja boleh tengok dekat FB. Makanya hanya kawan-kawan sekolah yang dah biasa dengan kening tebal I jer yang boleh tengok gambar ni.

Kalau tak, mau penuh comment box.

Ah mampos la.

Janji dulu I kurus.

Atlis merasa jadik kurus.

Walaupu buruk dan hitam dan kening tebal dan busuk momot bagai.

Bye

Yang Ikhlas,
Suraya S (5 Amanah)
Cikgu fav : Cikgu rap yang ajar geo. Sapa ntah nama dia. Pasal time dia mengajar, kami dibelakang boleh buat kerja sendiri. Tidur contohnya? Haha

-EnD-

7 comments:

mohdbinabu said...

tak menahannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!

Kancilbiru said...

wahahaha kelass. sebijik macam manggan / urtv dedolu...:P


Don't forget to visit here also:

Be healthy and beauty

Anonymous said...

suka kat k su sebab ka su sgt² omel....

Naddy said...

hohohoho suke2..baju kat pic 1 tu sy pn adew...i mean kain die..hahahahahaa eh nk sain...retisss mangga tu....hahaahahaha

Anonymous said...

tabik tegak2 dengan keberanian mati ko su!!!

Chooyaya! said...

mohdabu : amboi... apa yang tidak menahannya ini?

kancilbiru : eh, memang dah masuk pon dulu. jgn main2 ok? haha

anon : tang mana yg comelnyer pun???

naddy : wah. baju sama sehati sejiwa tu! hahahah

kech hidayah said...

ahahahaha...gambar last tu!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...