Monday, July 11, 2011

BOB Burger Taman Lembah Keramat

Ini la kerja orang kuat makan... Bukak link orang, bukak blog orang masih jugak berkisar tentang makan-makan jugak. Haih.

Pastu jumpa satu link dekat FB ni. BOB BURGER TAMAN LEMBAH KERAMAT. Cais! Meleleh merembes-rembes siot ! Ini boleh menggegar iman ni.

Pakkal la I tengah penat badan ni, read : malas, kalau tak, memang malam ni jugak I carik Bob Burger ni. Kalau hosmet taknak layan, I rela redah jalan kaki hatta ditengah hujan sekalipun. Wacey! Sajer buat ayat-ayat kesian kata nak jalan kaki la haper kan? Macam tak pandai nak bawak kereta (T_T)

Kalau nak terliur, tak elok keseorangan. Jadik, I berbaik hati nak share sama-sama rasa meleleh air liur ni. baru afdol.

MEMPERSEMBAHKAN !!!!

BOB BURGER! Ingat kat oversea jer ada burger sedap macam ni? Kat Malaysia pun ada tau? I memang love and heart burger stall. (Padahal sebelum ni hampir berhijrah ke Jepun pasal suka makan sushi, dan-dan la kata heart n love stall burger lam aper la kan? pui!) Jom serang !!!! Picture taken here

Align Center
Tak cukup gambar, kiter upload video. Baik kan I?

So, ada saper-saper kat sini yang ada experience makan burger Bob ni? Sila share. Jangan nak sombong-sombong. Mekalau tak, I taknak kawan sampai bila-bila.

Bye.

-EnD-

10 comments:

Mimy Hamid said...

burger ni yang depan 7 e tu ke dekat ngan sekolah...nak la...kang teridam lak aku..bgtau sue

Hazmin Hamudin said...

aduh...tak boleh tahan tgk burger macam tu....tapi agak mencabar jugak la nak makan burger tu...memang tak muat mulut ut..

Chooyaya! said...

mimy : eh, yg situ ker? ala.. bukan jauh sgt dari rumah aku pun. aku nakkk !!!

hazmin : tak muat mulut la best! baru mencabar nak makan... hehe

rina mazlan said...

Bisa goncang diet gua...

Chooyaya! said...

rina : thats y.... tp burger tidak menggemokkan la (jaga hati) haha

liana said...

kak su, try om burger kat jln kolam air..marbeles juge..hehe

Chooyaya! said...

om burger? yer la yerla... dkt dgn area umah kaksu jugak tu.. kena try ni. cis!

liana said...

sile2 try...dpn 7E kat sblah international school tu..pastu sile review..hehe

Chooyaya! said...

yang tu eh? ooo. Om burger.. dah pernah makan. taste is nothing like bob burger. :) *dalam nada riak

Anonymous said...

Ok bob burger tp muak sb byk sgt mayonis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...