Tuesday, November 8, 2011

Sushi King Promotion Hoi ! Jangan Lepaskan Peluang !!

Sushi King tengah buat promotion Salmon sekarang ni. Kepada sesiapa yang nak info lebih, google sendirik pasal promosi Sushi King ni. Jangan jadik malas-malas sangat. Allah tak suka orang pemalas. Hep!

So, jangan lepaskan peluang untuk menikmati salmon dengan sepuasnya pada harga runtuh! Wah. Dah macam iklan tilam pulak tiba-tiba aku rasa. Haha.

Kisahnya macam ni... Semalam, I makan dekat Sushi King Ampang Point. So I had this one. Nama dia Salmon Platter. Nampak lazat kan? Yummeh!

Rasa dia sama macam Salmon Carpacio tapi yang ni style gulung-gulung. Lagi senang nak makan. 2 gulung + 2 slice salmon sashimi hanya berharga RM10.00 hoi! Giler kentang! Lepas tu Salmon Sushi (RM5 untuk 3 bijik) dengan Smoke Salmon Sushi (RM6 untuk 3 bijik jugak) Murah tuuuuuu!!!

Lekas! Promosi akan habis tidak lama lagi. Eh tak la. Sebenarnya I pon taktau bila promosi dia habes. Macam I kata tadi, info carik sendirik. Haha. Boleh?

Giler ah nak promote barang tapi pengguna kena carik sendiri maklumat. Naseb baik I bukan duta Sushi King. Mekalo tak, dah kena lucut jawatan dah ni. Haha. TAPI!!! I tak heran pon. Wah, belagak tu!

Okbye.

-EnD-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...