Friday, November 11, 2011

Thank God Its FRIDAY! Yay!!!

Assalamualaikum!

Just a quick update. Sebab now I on the way ke JB untuk attend wedding Shanom dengan Ajan. Cantik date harini, 11.11.11. I kompem ramai yang memilih tarikh ni untuk kawen. Just nice... Jumaat yang indah, redup. Tarikh yang cantik. Jom la kawen lagi sekali nak Kayang. Eh? Boleh eh nak kawen banyak-banyak kali? Hikhik.

Cis! Tetiba lapar nasik goreng kampong. **Iklan.

So, ni yang I makan malam tadi dekat TgiF Wangsa Walk. Cool jer makan dekat sini. Waiter siap buat muka selenga sebab pijak kaki I tanpa rasa bersalah sepanjang masa dia ambik order tu. Siot jer. Dah la demok. Apa dia ingat kaki I ni carpet Bob Marley ker?**Redha.

A variety of parfait. I suka giler. 2 untuk I, 1 untuk Intan. Dia makan 1 jer pasal mana boleh lawan tokey. Nak kena tampar?

Strawberry, Oreo & Tropical Parfait. Memang sedap. Delicious Malicious. A must try dessert dekat sini. 3 pcs for RM10.00 Murah jer kan? Tapi size dia cinonet jer. Kalau size badan I, 2 scoop satu gelas dah tamat riwayat dia. Heh!

Intan kata dia nak light-light jer. So dia makan Parmesan Quasidala's With Bacon. Selesai dalam masa kurang dari 5 minit. Bahaha.

So, sekian cerita makan-makan pada hari ini. Kiter bertemu lagi, di lain masa, di lain hari. Jaga diri hiasi peribadi. Kiter kembali ke Angkasapuri.

-EnD-

P/s: Selamat bernikah jugak untuk opismet I, Suhada & Diba! Eh. Update kali ni aci boleh jer kan? Haha. Macam melepaskan batuk di tangga jer. Janji ada. Pui!

8 comments:

aishah jamrek said...

say congrat to shanom ye..kawan lama tu..huhu

Mr.Fuz (Watak Protagonis) said...

sy isytiharkan. blog ini blog makanan.

Chooyaya! said...

aishah : ok ok. shanom sgt cantik tau semalam.

mr. fuz : tenkiu. bangga sangat blog ni jadik blog makanan.

wana said...

Aah sume ni sgt sedap!!! Lame x mkn. Thanks nayang nk banje i. Rejeki kn? Eh? *wt muka omel*

lin said...

serious ke bacon? alamak..

Chooyaya! said...

tu bacon lembu la lin. halalan toyyiban. :D

lin said...

oops sori.. ada bacon lembu ek.. tatau plak hehe

Chooyaya! said...

lin : ada ada. insyaAllah. yang penting yakin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...