Friday, December 23, 2011

Delicious - Truffle Torte Yang Lazat

Hi Sayang's!


Ni ha. Gambar bakar line. Kot-kot taktau nak makan apa sebagai pencuci mulut kejap lagi, pergi Delicious. Pastu suruh staff nama AZWAN yang ambik order. Omel nak mampos. Muka macam Que Haidar. Haha. **Oooo ni kerja selalu mengulang Delicious Marc Residence eh? Tengok. Dah kantoi sekarang. Kahkahkah.


Truffle Torte. Menangeh wa cakap lu!

Selamat menjamu selera! I ada date ngan GF jap lagi. Dengar cerita dia nak belanja shopping. Bagussssss. Long life Mak!

Yang Benar - Pisau cukur


-EnD-

8 comments:

genuine1224 said...

nampak sedap gilakkkkkkkkkkkkk

Liyanaroxx said...

yeay!kak sue dah kembali ke "real life" semula as blog makanan..sayanggggggggggggggg kaksu! ;p

Chooyaya! said...

Genuine : mmg sedap gilak. Bila mkn terus gilak. Har har har. Dia ada rasa mcm kopi kopi sikit. Tp best!

Chooyaya! said...

Yana : amboi... Suka la kan kalo kaksu apdet pasal mkn2 mcm ni. Biar kaksu gemok blk. Hahaha. Tunggu nrxt entry, akan ada lg kisah mkn2. So, bila date molten choc cake ni?

mysara said...

Kak su! Mmg bako line la pagi2 bukak blog neh tgk menatang kek yg sedap nk mamposss rope dia neh hoiiii!!!
Sudah meroyan nk menatang ne pagi2 hari... Mana nk cari? Jauhhh nunnnn! Kak su sila bertanggungjawab!! Hahaha...

Chooyaya! said...

Ala..... Kaksu la yang bersalah dalam hal ni eh? INI TIDAK ADIL! Haha

Liyanaroxx said...

Tuh ar bila nih kaksu?aishhhh...rindu dah nak laga pipi dgn kaksu nih! :(

Chooyaya! said...

jom la yana... yana yang asyik bizi kan? dah la. majuk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...