Saturday, December 10, 2011

Molten Choc Cake Yang Menggoda Sanubari

Biasa la kan? Sesambil tunggu kain siap dimesin, jejari demokku mula la memainkan peranan dia by click gambar-gambar dalam Album Yummy Pummy FB. Memang pathetic sangat la kan? Sekali ternampak gambar ni. Terus sebak, pastu nanges. Boleh?


A very warm Molten Choc Cake with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce together with Caramel at Chili's. It killing me. Seriously.


I tak pernah lagi makan choc cake yang sesedap ni. Dekat mana-mana pon takder. Sebab choc cake ni very light so kalau makan tak muak. And fyi, dalam dia ada choc cair yang pergh, susah nak describe macam mana. Bila potong tengah-tengah dia, meleleh siot!

As for me, kalau makan ni, I just wanted to eat this. Alone. Not with other dishes sebab nanti too full. Dah. Jangan banyak cakap, sapa yang harus dipertanggungjawabkan ni?

NAK MOLTEN CHOC CAKE CHILI'S SEKARANG JUGAK! *Lari keliling rumah sambil tarik rambut. Okbye.

-EnD-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...