Tuesday, December 13, 2011

Doa Untuk Ayah

Assalamualaikum...

Semalam, 12.12.2011 genap 4 tahun arwah ayah meninggalkan kami. Rindu sangat dekat ayah. Rindu sampai tak terucap dengan kata-kata. Pernah tak rasa rindu sampai nak pecah dada? Macam tu la yang I rasa... :( Cuma, rasa rindu tu I selalu akan simpan dalam hati sorang-sorang untuk jadik strong for kakak-kakak dan mak.

Deep deep down in my heart, I missed him and I will always do.

Kilik sini dan sini untuk baca pasal Ayah. Tiap-tiap tahun I akan keep on repeating tulis entry ni, sampai I sendiri dah takder.
Alfatihah untuk arwah Ayah.

-EnD-

6 comments:

Anonymous said...

sayu rasa...Alfatihah...kakmasyp

genuine1224 said...

teruskan berdoa utk dia. doa anak yg soleh blh membantu dia di sana..al fatihah

Mimy Hamid said...

Al Fatihah buat ayah ko sue...doakan la untuk arwah selalu yer

Elly said...

Alfatihah....Laling! Bapak u suka melawak sebiji macam Bapak I.

bettyboops said...

Al-Fatihah untuk arwah ayah u..

Chooyaya! said...

kak mas yp : sedih la kak mas... :(
genuine : amin.... tq awak
mimy : tq love :)
elly : ko plak nampaknya sama senteng mcm aku... kiter anak ayah...
bettyboops: tq sayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...