Thursday, December 8, 2011

Sepet The Return

Assalamualaikum.


Ni yang tetiba nak masukkan gambar zaman dolu-dolu ni dah kenapa? Tak dapat menerima hakikat yang usia semakin meningkat dan kesan-kesan penuaan telah terlihat dengan nyata bila senyum dah ada kedut di hujung mata? Wah, tetiba bunyik macam pantun 6 kerat. Hikhik.


Sepet sangat kan? Kesian sungguh.

Tahun depan umur dah 31 woh! Sekarang tengah buat notes untuk plan aktiviti tahun 2012. Memiliki cahaya mata berada dalam carta paling atas. Doakan yer? Nampaknya usaha kena lipat gandakan ni. Rrrrrr... **cakar screen 3 kali.


-EnD-


P/S : Cuba teka berapa umur I time ni. Sapa yang menjawab tepat dan paling awal komen, ada hadiah menanti anda. Jeng jeng jeng!

13 comments:

Fida Ghazi said...

25 taun. jawapan saya tanpa was-was!

Anonymous said...

kok senang sgt soalannya...30 le nak hadiah nak hadiah.....kakmasyp

anne said...

27 tahun kak sue! hihi :)

Mimy Hamid said...

sweet sepet 23...tul takkk

Chooyaya! said...

teka lagi....!! peraduan masih dibuka. ewah!

nashays said...

ye ke...kite adalah sebaya tp aku takmo jawab. dulu kalau orang tanya umo berapa, rs macam cute je nak jawap p skg ada rs cam nak screen jugak.. ;p

aliaaroslan said...

25 tahun. betul tak kak su?

sepet itu comel!

kuna said...

kt rase umo 24..betul tak?? hehe

Liyanaroxx said...

masa nih kaksu umur 24 tahun!

bettyboops said...

errrr.. in between 21 to 28.. =D

CPI said...

ermmmm 23?

Chooyaya! said...

jawapannya ialah......!!! jeng jeng jeng! tunggu hari isnin. hahahahah. pasal i lupa.. hikhik. tp isnin nanti, i kasik jawapan n kasik tau pemenang. kiter nak antar hadiah!

Chooyaya! said...

Kuna, email I dengan kadar segera. Anda adalah pemenang!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...