Monday, January 9, 2012

Meatball Punya Cerita

Nah. Ambek ni. Pegi main jauh-jauh.


Sweedish Meatball buatan sendiri yang dipantau kuahnya oleh Mira. Sikit-sikit, 'Maksu, kiter kena pantau kuah ni. Kang nanti habes'.


Ceh. Busuk hati punya orang.

Last-last gravy ada lebih.

Orang tamak selalu rugi.

Seperti anjing dengan bayang-bayang **Tetiba

Ok dah.

Gua ngantuk

Update sekadarnya sahaja

-EnD-

8 comments:

bettyboops said...

buat meatball tak pelawa pun jiran tetangga kannnnn..

rina mazlan said...

resepi gravy pleaseeee..

rina mazlan said...

resepi gravy pleaseeee..

rina mazlan said...

resepi gravy pleaseeee..

simpletostyle said...

kak,nk resipi gravy jgk!!! share la..hehehe *nyum nyum*

Chooyaya! said...

bettyboops : untuk jiran, kiter kena kasik lagi special. mana boleh kasik makan time ramai2 macam ni. hehehe *aci tak alasan mcm ni?

Chooyaya! said...

rina : kaksu memang sengaja jer apruf semua komen ni ha. hahahaha. nak resepi eh? bak meh rm5! :p

Chooyaya! said...

simpletostyle : http://surayasulatin.blogspot.com/2010/04/homemade-swedish-meatball-kesayangan.html ni resepi dia. kalau tak cuba buat sendiri ni tatau la. hesh! **tetiba garang. hahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...