Tuesday, April 3, 2012

Sian Zack Pet.. :(

Zack Pet kena admit dekat Prince Court hotel Hospital, a 5 star Hotel Hospital bak kata Sapek. Memang overrated giler Sapek post dalam WakDan Gorup FB sampai semua kaum ibu, masuk jer bilik Zack Pet terus Google, check berapa package untuk bersalin while suami-suami terus kena penyakit gatal kepala tanpa gatal pon sebenarnya. Nampak tak trick dekat situ?

Giler luxury hospital ni. Siap ada Coffee Bean and nurse pulak amboi kemain cantik sangat yang duduk dekat kaunter tu. Macam stewardess dia sanggul rambut. Tak tau pulak ada nurse cantik macam tu sekali. Terus semua mereka bertekad, lepas ni batuk sikit pon terus nak masuk Prince Court : Sebab nurse dia semua cantik-cantik. Boleh?

Zack Pet pon tak cukup dengan isteri yang comel lagi doktor tu, lagi nak jugak mintak number telefon nurse cantik lepas Yaya balik. Heeepppp!! Nak kena siku ker apa ni? Haha. Gurau. Ok. Back to Zack Pet. Nama dia ada pet dekat belakang tu bukanlah sebab dia manusia peliharaan (pet) tapi sebab dia kerja Petronas (so jadik la pet) Paham? Kalau tak paham meh sini nak jotos sekali.

Hari Sabtu lepas game bola, kemain semua gembira seperti dihari raya update status sebab WakDan menang over team SA 4-1. Dan penjaring gol untuk semua yang menang tu ialah Zack Pet sendiri. Tau-tau esoknya dapat meses dari Gofur bagitau Zack Pet collapse masa malam tu dekat Andalus. Aik. Simptom apakah ini? Terkejut dengan kehebatan diri sendiri ker apa?

I saspek dia penat. Drive all the way dari JB ke KL. Pastu main golf dengan Zack Gal, pastu petang main bola sepak padang. Pastu melepak lagi sampai pukul 3.00am, mana la tak jem badan dia. Badan manusia kot, bukan robot. Kalau robot, habes bateri bzzzz bzzzz boleh charge. Tapi persoalannya adakah robot menggunakan kuasa bateri? Anda fikirlah sendiri. Haha.

So, balik jer dari kampung, I dengan Saz zassssss terus ke hospital nak visit orang sakit. Dia nampak ok jer. Cuma muka dan badan ada kuning-kuning sikit macam bayi yang sakit kuning. Ha. Macam tu la. Macam tak kelakar kot dah tua-tua kena sakit kuning kan? Dah la kuning bukan kaler favorite I. Turut kelihatan didalam gambar ialah Sapek di kepala katil. Hensem, bijak, engineer, pandai main bola sepak, solo serta kelakar. FB dia, SyaFiq Mansoor. Jangan lupa add. Haha. Mati la free advertisement untuk Sapek. Harap Sapek tak saman Maksu.

Menjelang petang dah makin ramai pulak yang datang. Dah macam kenduri pulak dah. Bising kemain dah dalam ward. Nasib baik la bilik hujung. Boleh la party sampai ke pagi. Eh.

Kondisi terkini Zack Pet? Alhamdulillah, he's getting better. Dah discharge dari hospital dah pun. Cuma dia tak boleh drive selama sebulan. Sebab apa tak boleh drive tak pulak I peramah-peramah tanya. So korang jangan risau. Condition ibu dan bayi ok. 2 2 selamat. Haha. Ok. Tak kelakar.

-eNd-

5 comments:

Anonymous said...

Habisla lepas ni kaum2 ibu sumer pergi prince court utk beranak. Prince court bayar kita ni maksu. Tag i lebih k? Hahahahaha. Syafiq adam mansoor

eda said...

hahahhaha kak su senget !!! adoiii .. neh bukan entry kesedihan neh ... neh entry kelakaran ... adoii !! ganbatte ... *huh tetibe* ..

hi sy silent reader !!!

Chooyaya! said...

sapek : ok sapek. keuntungan dibahagi 50 -50. eh, ni yg maksu bengang ni. maksu dah promote lebih, sapek deactivate fb kenapa? hahahaha

Chooyaya! said...

eda : eda, ada anon kata kaksu cantik macam babi. **tetiba nak mengadu. haha

eda said...

kaksu maksu ?? hoho nak aje muda ye heheh .. ok ok ok kita settle la panggil kaksu hahaha ...
ala .. biarkan dorg membab*kan kedengkian itu keatas kaksu ..tak luak pun kan hoho ..
PHD sajokk .. lupekan .. up kan lagi entry kasik mereka semakin membab* hohoho~~ *tetiba jahat* hehe .. eh eh gurau je ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...