Wednesday, May 23, 2012

Magnum White

Eskrem Magnum White ni kan, banyak kali I makan masa Europe Tour last time. Walaupun takder pengesahan halal oleh Jakim, tapi ingredient dia takder unsur2 vavi, so I makan jer. Yakin. Kalau tak yakin dah jatuh haram pulak.

Dekat sana, ada macam-macam perisa. Coklat, Classic, Pistachio (Kaler Ijau), almond, strawberry. Serunut giler! Dekat sini ada 2 3 jenis jer kot? Terus rasa jakun setiap kali  nampak dekat kedai. Tapi harga dia mahal sikit. Satu ni 4 euro. Convert duit Malaysia dalam RM16.00. Tapi kalau nak convert apapa harga makanan and barangan dengan Europe ke duit Malaysia jawapannya mati tak makan la. Makan kaki sendiri jer. Sebab kalau makan kaki sendiri tak payah bayar. Sekian terima kasih.

Bila dah duduk-duduk mengenang nasib yang mabok ni. Tetiba teringin nak makan eskrem magnum white, nasik goreng dekat Restorante Japonese dekat Spain. Eskrem Yogurt dekat Florence, France etc. Biadap la tekak. Jangan mengada-ngada nak craving makanan jauh-jauh boleh?

Magnum White. Yumsss

Update terkini pasal pregnent ialah. Jeng jeng jeng!
..................................................
Nak cerita pun tak kuasa. Sebab kalau teringat nak muntah. So, takyah citer la yer. Bai.

-EnD-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...