Tuesday, September 11, 2012

Europe Tour - Day 7 (Venice Part I)

Assalamualaikum....

Cowie cowie... (Jangan nak cowie sangat la. Aku tampar kang).

Tak sempat dua hari ni nak update blog sebab asal malam jer badan letih, asal letih jer malam. I mengah sikit. Work loads dekat office macam banyak sikit kelmarin. (Padahal mengah sebab makan banyak, lagi nak tuduh konon pasal banyak kerja. Haha). Sebab tu badan letih, maka malam semalam tak larat nak update blog. Pukul 10 dah tido. Terima tak alasan ni Eda? Hehe.

Harini pulak sebok nak transfer all data dari BB ke Henpon baru. Heeeeee..... Kiter dah ada instagram! Padahal orang lain dah ada 8 tahun, kiter baru nak ada sekarang... Sebab dah biasa dengan BB, jadik susah nak guna S3 ni. Sebab maklumlah jari jemari gemut, lain ditekan lain yang keluar. Terima kasih Kayang I sebab belikan S3 sempena... Sempena... Sempena mengandun 6 bulan. Boleh ker macam ni? Haha.

Hoi! Ni nak citer pasal Venice ker pasal S3 ni? **Cekak pinggang dekat dada.

Esok la eh I update yang betul-betul sebab malam ni rasa macam tak larat (read : malas) nak update. Tapi I hadiahkan anda semua dengan entry yang sekadarnya sahaja dihiasi dengan gambar kesayangan Kayang I. 

Hadiah la sangat kan? 

Sazli dalam gondola. Asyik-asyik cakap dia Alexander Pierce, a math teacher from Wisconsin. Perasan konon dia ni BF Elise Clifton-Ward dalam The Tourist. Ok baiklah. Kasik can. Haha.
Sekian.


Terima kasih.

Macam lahanat kan ending? Haha. Esok esok esok! Ku bilang esok!!!

Bye.

-eNd-

Eh kejap. Nak up satu lagi gambar. Nampak menyelerakan bukan? Haha. I love nasik and telur dadar and ikan bilis+cili so much! I love Malaysia!!! I love nasik...!!!! Arghhh arghhhhhh meroyan terus. Sian sangat orang yang becinta dengan nasik ni. 

2 comments:

eda said...

muahahahha aci la alasan tu .. kasik can ibun mengandun tembun huhu ..
hahaha meh sini id IG ( instagram ) .. boleh menyemak kat gmbar kasu hahaha ...
meh kita lawan2 upload gmbar mkn hahaha ...
pepgi tau eda bukak blog kasu ..
entry pendek pun entry pendek la .. asalkan ade jamuan matani .. hahahah

Chooyaya! said...

eda : eda ni mmg suka sangat tau kasik kasu perasan.... hehe. so, da follow kaksu ker kat IG? Wah.... baru tau instagram tu orang panggil IG. Haha. ID kasu, surayasulatin. senang, nama sendiri. jawa dot com.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...