Wednesday, January 30, 2013

Opot-Opot Mama!

Assalamualaikum....

Quick update. Incik Shein dah 51 hari dah masuk hari ni. Makna kata tak lama lagi I dah nak masuk kerja. Peel baru beliau ialah, kurangnya tidur di siang hari dan lewatnya tidur di malam hari. Bak kata Emak, Shein ni kerja kiter nak menggentel kote dia jer. Haha. Dia akan diam, bila time menzuzu and tidur jer. Pastu merengek kalau tak dibawak jalan atau berdukung. Mengada kan?

Peha boleh tahan debab. Last two weeks berat dah 5kg. Sok masuk dua bulan entah berapa kilo la si debab opot-opot Mama ni. Mau lengoh Mak Tok nak mendukung dia nanti. Haha. Ok ok. Si debab dah mintak dukung. Nanti sambung lagi ok? Byee!

-EnD-

P/s : Apa jenis toys sesuai untuk baby 2 months? Sekian betul betul.


Goreng pon sodap!

7 comments:

cik wan said...

olololo....tomei betei...chubby je pp dia...geram betul nk cium2

Anonymous said...

berpipi pau!saya gerammmmmmmmmmmmmmmmmmmm!-ida

NenetPenne (NP) said...

kenapa baby semua cute.. pastu bau wangi even baru bangun tido..heran nih... :)

ya ya goreng pon sodap... steam tak nak? tiga rasa pun okay... :P

eray said...

mainan ape ye..?? maybe bole bagi die pegang pelbagai tekstur, so die nye sensory alert akan jadi lebih bagus

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/set-penyusuan-shaklee-paling-bajet-gila.html

Nur Zulya said...

toys yg ada bunyi n kalerful :)

QASEEH HATIKU QASEEH said...

Carik d google...byk info toys yg sesuai...yg ada bunyi n gerak2 n kalerpul..menarik perhatian bby brpikir...

mrs kayrul said...

geramnya tengok pipi...selalu toy untuk baby 2 bulan sesuai mainan jenis bunyi dan berwarna...untuk ransang pendengaran dan penglihatan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...