Monday, January 28, 2013

Lazat. Yumss.


Assalamualaikum....

Bila dah habes pantang ni tidak la bermakna boleh makan semua makanan kan? Lagi-lagi kiter ni bagi zuzu badan dekat anak. So makanan berangin kena elakkan untuk mengelakkan anak berangin taknak tido *Read : Perut kembong. Pastu jadik emak panda dan fadan muka engkau serta tak bleh minum ais nanti anak selsema. Besar tu pengorbanan ibu menzuzkan anak ni kan? Lebih-lebih lagi bagi wanita kuat makan macam diri ini. Heeeee (^_^)

Takper la. Positip jer... Sebab kalau jaga pemakanan, nanti badan tak la gemok mana. Nanti orang juga tak dapat beza ini wanita atau guni beras. Hew hew. Tapi sumpah I rindu salmon sashimi. Now I ada kat kampung menghabiskan sisa-sisa cuti yang masih berbaki ni. So macam mana nak makan salmon sashimi kan? Takper la. Mintak emak siat ikan pelaling jer cicah kicap kipas udang merah. Masa makan bayangkan jer la salmon dengan soyu.. Ngeri pulak bunyik. Dah macam kanibal.

Setakat harini, still jugak I tak start-start ajar Incik Shein menzuzu guna botol. I berazam, esokkkkkkkk kena jugak ajar dia. Kot esok esok Incik Shein tanak guna botol, macam tak kelakar pulak pukul 10am, 12pm, 2pm and 4pm balik Ampang sebab Incik Shein rindu tetep Mama dia kan?

Hopefully all is well.

Sebagai penutup, marilah menyaksikan Maltesers Cake ni. I nak paksa Huda buat untuk I. Ni sebijik yang barangkali beratnya dianggarkan 1.5kg, I selamba nak makan sorang. Yes!!!

-EnD-


Jangan nangis sayang

2 comments:

Jan@Afzan said...

seyes terliur tgk pic itu! ishhhh

Fara Dilot said...

smlm try bg botol kat my baby.. i bg die refuse gile2 punye.. bapak die bg sedap jek die minum skalik zas jek 2oz abes.. grrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...